IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

STOCHUN YERİNE SERCANSTOCHUN YERİNE SERCAN
Tarih : 11.12.2012 11:51  - Benzer Haberleri Göster

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, diğer bir yandan da kritik derbi öncesinde Miroslav Stoch krizini çözmeye çalışıyor.

Teknik direktör Aykut Kocaman tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosuna alınmayan Stoch'un ara transfer döneminde en az 8 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında elde çıkarılması planlanıyor.

Sezon başında Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova ve Lokomotif Moskova'nın ısrarlı tekliflerini geri çeviren ve teklif edilen rakamları düşük bulan sarı-lacivertli yönetim, Slovakyıldız için 12 milyon euroluk bonservis bedeli belirlemişti.

Ara transfer döneminde Stoch'u elden çıkartmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, Slovak oyuncunun halefini ise Almanya'da buldu. Greuther Fürth'un Türk futbolcusu Sercan Sararer'i kadrosuna katmak için nabız yoklamaya başlayan sarı-lacivertli yönetim, Stoch'un durumunun netleşmesinin ardından Alman temsilcisi ile masaya oturacak.

Fürt ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sercan ile Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen'in de yakından ilgilendiği öğrenildi. Özellikle Dortmund'un sezon sonunu beklemeden Sercan'ı ufak bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak istediği ve oyuncunun menajeri ile pazarlıklara başladığı bildirildi.

Transferi hakkında konuşan Sercan da kısa bir süre önce bir sponsorluk anlaşması imzalamak için geldiği İstanbul'da, "İlk önce Bundesliga'da oynamak istiyorum. Şu an sadece buna konsantre oldum. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray'dan hiç kimseyle görüşmedim. İleride Türkiye'den gelen tekliflerle ilgili kararı babam ve menajerimle beraber veririz" diye konuşmuştu.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim