IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞA TRANSFER MÜJDESİBEŞİKTAŞA TRANSFER MÜJDESİ
Tarih : 29.11.2012 12:46  - Benzer Haberleri Göster

Devre arasında forvet transfer etmeyi planlayan Beşiktaş'a Ukrayna'dan müjdeli haber geldi...
Siyah Beyazlıların sezon bsaşında gündemine gelen; ancak anlaşma sağlanamayan Artem Milevskiy, kulübü Dinamo Kiev tarafından satış listesine konuldu.
 
SAMET AYBABA İZLEDİ
Son gelişme Milevskiy'i Beşiktaş için bir adım daha öne çıkartıyor. Geçen hafta içerisinde siyah beyazlıların teknik direktörü Samet Aybaba, Artem Milevskiy'i Dinamo Kiev -PSG Şampiyonlar Ligi'nde 20 dakikada olsa sttan izleme şansı elde etmişti.

BEŞİKTAŞ ÖNEMLİ BİR OPSİYON, FIORENTINA DA DEVREDE
Milevsky'nin menajeri Malik Arkinov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Futbolcum Dinamo Kiev tarafından satış listesine kondu. İtalya'dan Fiorentina istiyor. Temaslarımız sürüyor. İngiltere ve Rusya'dan da teklifler var; ama Milevskiy oralara gitmek istemiyor. Türkiye onun için bir opsiyon. Türkiye'de büyük takımlarda oynamak istediğini söyledi. Beşiktaş bizimle temasa geçti. Beşiktaş elbette en az Fiorentina kadar önemli bir opsiyon; ancak şu ana somut bir gelişme yaşanmadı. Fakat son gelişme, oyuncumun satış listesine konması, temaslarımızı yoğunlaştırmamızı sağlayacak" dedi.

İLK SOMUT GÖRÜŞME 3 HAFTA ÖNCE İSTANBUL'DA YAPILDI
Malik Arkinov, 3 hafta önce İstanbul'da Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi Tamer Kıran ve Sportif Direktör Semih Usta'yla görüştü. Toplantının fikir teatisi şeklinde geçtiği öğrenildi.

3 YILLIK KONTRAT İSTİYOR
Artem Milevskiy, Dinamo Kiev'den 1.6 milyon euro kazanıyor. Transfer için talep ettiği ücret Beşiktaş'ın bu sezonki limitlerini zorlayacak nitelikte: yıllık 2 milyon euro. Fakat görüşmeler sonrasında ortak bir noktada buluşulması bekleniyor. Deneyimli oyuncu 3 yıllık kontrat istiyor.

YENİ SHEVCHENKO OLARAK LANSE EDİLMİŞTİ

Sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Milevskiy, Avrupa Şampiyonası'nda Ukrayna Milli Takımı'nın formasını giydi. Şampiyonlar Ligi deneyimi de yüksek olan 27 yaşındaki oyuncu, yeni Shevchenko olarak tanıtılmıştı; ancak özel yaşantısındaki sorunlar nedeniyle uzun süre kendisinden beklenen patlamayı yapamamıştı.
 
KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim