IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KARTAL ZİRVEYE KONDUKARTAL ZİRVEYE KONDU
Tarih : 24.11.2012 09:34  - Benzer Haberleri Göster

Beşiktaş: 3 - Akhisar Belediyespor: 1

Stat
BJK İnönü

Hakemler
Halis Özkahya, Serkan Akarca, Mehmet Metin

Beşiktaş
McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Emre Özkan, Holosko, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup (Dk. 76 Uğur Boral), Olcay Şahan (Dk. 89 Hasan Türk), Fernandes (Dk. 64 Veli Kavlak), Almeida

Akhisar Belediyespor
Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Sonko, Uğur Demirok, Çağdaş Atan, Kenan Özer, Emin Aladağ, Anıl Taşdemir (Dk. 46 Sertan Vardar), Mustafa Aşan (Dk. 81 Ahmet Cebe), Bruno, Mehmet Yılmaz (Dk. 46 Merter Yüce)

Goller

Dk. 3 ve 7 Holosko, Dk. 39 Hilbert (Beşiktaş), Dk. 63 Mustafa Aşan (Akhisar Belediyespor)

Kırmızı kart
Dk. 78 Almeida (Beşiktaş)

Sarı kartlar
Dk. 4 Hilbert, Dk. 16 Emre Özkan (Beşiktaş), Dk. 78 Uğur Demirok (Akhisar Belediyespor)

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasındaki maçında siyah beyazlı ekip ilk yarıda attığı gollerle maçı 3-1 kazanmayı başardı.
Akhisar'ı konuk eden Beşiktaş, maça hızlı başladı, ilk yarı bitmeden 3 farkı yakalayıp rahatladı.. Kara Kartal, ikinci yarı kalesinde golü görüp, 10 kişi kalsa da rakibine puan şansı tanımadı, maç fazlasıyla ligin zirvesine tırmandı..Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Akhisar Belediyespor maçında savunmanın solunda Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan'a şans tanıdı.

Bu sezon oynanan tüm lig maçlarında sahaya ilk 11'de çıkan Uğur Boral, ilk kez yedek soyundu. Emre Özkan ise Spor Toto Süper Lig'de ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi.

Aybaba'nın sezon başında takımda düşünmediği ve İstanbul Büyükşehir Belediyspor'a kiralanması da gündeme gelen ancak daha sonra kadroya alınan Emre Özkan, ilk kez Akhisar Belediyespor maçında forma şansı buldu. Emre, bu sezon sadece Ofspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giymişti.

-Kadroda 3 değişiklik-
Samet Aybaba, geçen hafta oynanan Medical Park Antalyaspor maçının kadrosundan 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Emre Özkan'ın yanı sıra sarı kart cezası biten Roberto Hilbert sakatlığı bulunan Mehmet Akgün'ün, Tomas Sivok ise Ersan Gülüm'ün yerine ilk 11'de oynadı. Siyah-beyazlılarda yedek kulübesinde Cenk Gönen, Veli Kavlak, Julien Escude, Mehmet Akyüz, Ersan Gülüm, Uğur Boral ve Hasan Türk yer aldı.

-''Geçmiş olsun İsmail Köybaşı''-
Beşiktaşlı futbolcular, geçtiğimiz günlerde ciddi bir sakatlık geçiren takım arkadaşları İsmail Köybaşı'nı unutmadı. Akhisar Belediyespor maçı öncesi ısınmaya, üzerinde İsmail Köybaşı'nın resmi ve ''Geçmiş Olsun İsmail Köybaşı'' yazılı tişörtle çıkan siyah-beyazlı futbolcular, takım arkadaşlarına sahadan mesaj gönderdi.

-Akhisar Belediyespor 2 yabancıyla sahada-
Akhisar Belediyespor, Beşiktaş karşısında 2 yabancı oyuncusuyla sahaya çıktı.

Yeşil-siyahlılarda Sonko ve Bruno ilk 11'de sahaya çıkarken, sakatlığı bulunan Bikoko ile Lima ve Sani maç kadrosunda yer almadı. Bu arada, Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geldi.

-Kapalı tribün yine boş kaldı-
Beşiktaşlı taraftarlar, aynı saatte erkek basketbol takımının THY Avrupa Ligi karşılaşması olmasına rağmen Akhisar Belediyespor maçına ilgi gösterirken, sadece kapalı tribünde boşluklar gözlendi.

Son haftalarda bilet fiyatlarını protesto ederek kapalı tribüne gelmeyen taraftarlar, Akhisar Belediyespor maçında da bu geleneği sürdürdü. Bu arada, 100 kadar Akhisar Belediyespor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.

Karşılaşmayı 20 bini aşkın futbolsever izledi.

-İsrail'e tepki-
Beşiktaşlı taraftarlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da tepki gösterdi. Kapalı tribünde, ''Bütün çocukları öldürseniz de elbet bir Musa sağ kalacak'' ve ''Zulmedenler nasıl bir yıkılışla devrileceklerini yakında görecekler'' yazılı pankartlar açıldı.Bu arada, Avrasya Maratonu'nda geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Ali Ferda Anıl için açılan pankart da dikkati çekti.

-Demirören'e tepki-
Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto etti. Taraftarlar, eski Beşiktaş Başkanı için ''Yıldırım Demirören yeter'' diye tezahüratlar yaptı.

-''Kadına yönelik şiddete hayır''-
İki takım futbolcuları sahaya birlikte çıkıp, kadına yönelik şiddetle ilgili pankart taşıdı. Futbolcular sahaya, ''Güçlü bir toplum için kadına yönelik şiddete hayır'' yazılı pankartla çıktı.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim