IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

REAL İSTEDİĞİNİ ALDIREAL İSTEDİĞİNİ ALDI
Tarih : 22.11.2012 08:10  - Benzer Haberleri Göster

Real istediğini aldı!

Şampiyonlar Ligi'nde "Ölüm Grubu" diye adlandırılan D Grubu'ndaki 5. maçında Manchester City'ye konuk olan Real Madrid, 10 kişi tamamladığı mücadelede istediğini aldı ve tur biletine uzandı..
Manchester City [1 - 1] Real Madrid
10' [0 - 1] K. Benzema
73' A. Arbeloa (Kırmızı kart)
73' [1 - 1] S. Agüero (Penaltı) Şampiyonlar Ligi'nde "Ölüm Grubu" diye adlandırılan D Grubu'nda henüz galibiyetle tanışamayan Manchester City, grubun ikinci sırasında yer alan Real Madrid'i 5. hafta mücadelesinde konuk etti.
 City sahada; Hart, Maicon, Kompany, Zabaleta, Kolarov, Nastasić, Nasri, Silva, Yaya Touré, Džeko, Agüero 11'i ile yer alırken, Real Madrid ise sahaya; Casillas, Pepe, Ramos, Coentrão, Arbeloa, Khedira, Xabi Alonso, Modrić, Di María, Ronaldo, Benzema 11'i ile çıktı.
 Gruptan çıkmak için az da olsa ümidi bulunan rakibi karşısında 10. dakikada Fransız golcüsü Benzema ile golü bulan Real Madrid, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.
 
Son kozlarını oynayan City, 73. dakikada penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Agüero'ya faul yapan Arbeloa, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalırken; atışı kullanan Arjantinli yıldız Agüero, skora denge getirdi ve City'yi ümitlendirdi.
 Kalan bölümde kalesinde başka gol görmeyen Real Madrid, mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
 5 maç sonunda puanını 8'e çıkaran Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi. Yine galip gelemeyen ve puanını 3 yapan City ise Avrupa Ligi şansını son maça taşıdı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim