IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SÜPER DORTMUND TURLADISÜPER DORTMUND TURLADI
Tarih : 22.11.2012 08:07  - Benzer Haberleri Göster

Süper Dortmund turladı!

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki iki favori ekibin arasından sıyrılarak liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund, Ajax deplasmanında farklı kazandı, tur biletini aldı..
Ajax Amsterdam [1 - 4] Borussia Dortmund
8' [0 - 1] M. Reus
36' [0 - 2] M. Götze
41' [0 - 3] R. Lewandowski
67' [0 - 4] R. Lewandowski
86' [1 - 4] D. Hoesen

Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki iki favori ekibin arasından sıyrılarak liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund, gruptan çıkma iddiasını sürdürmek isteyen Ajax'a 5. haftada konuk oldu.
 Ajax sahaya; Vermeer, Alderweireld, Moisander, Blind, Van Rhijn, Poulsen, Enoh, Eriksen, De Jong, Boerrigter, Lukoki 11'i ile çıktı. Dortmund ise; Weidenfeller, Subotić, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Bender, İlkay Gündoğan, Götze, Reus, Grosskreutz, Lewandowski 11'i ile sahada yer aldı. 
Maça çok iyi başlayan Dortmund, 8. dakikada Reus ile golü bulurken; 36. dakikada Götze ile farkı 2'ye çıkardı ve gruptan çıkma yolunda büyük bir adım attı. 41. dakikada bu kez Polonyalı golcü Lewandowski sahneye çıktı ve ilk yarının sonucunu tayin etti: 0-3
 67. dakikada Ajax ağlarını bir kez daha havalandıran Lewandowski, maçtaki ikinci golünü kaydederken, durumu 4-0'a getirdi. Ev sahibi Hollanda temsilcisi 86. dakikada Hoesen ile maçtaki tek golünü kaydetti ve Dortmund, rakibini 4-1 yendi.
 Süper bir galibiyetin ardından 5 maç sonunda puanını 11'e yükselten Dortmund, bitime 1 hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi. Ajax ise 4 puanda kaldı ve Avrupa Ligi'ne kalabilmek için gözünü son haftaya çevirdi.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim