IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CHELSEA SON DAKİKALARDA VURDUCHELSEA SON DAKİKALARDA VURDU
Tarih : 05.04.2012 03:58  - Benzer Haberleri Göster
Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Chelsea, Benficayı 90+2de Raul Meirelesin golüyle 2-1 mağlup etti ve yarı finalde Barcelona ın rakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Chelsea, Benficayı konuk etti.

Mücadeleye etkili başlayan ev sahibi Chelsea, ilk etkili atağını, 8. dakikada kullandığı köşe vuruşu sonrasında ceza alanında yaşanan karambolde yakaladı.

21. dakikada Ashley Cole in Javier Garcia tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Lampard, takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin 40. dakikasında ikinci sarı kartını gören Maxi Pereira, kırmızı kart sonunda oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Kalan dakikalarda iki takımda yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi ve mücadelenin ilk devresi, 1-0 Chelsea üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Chelsea, Torres ve Mata ile çok önemli fırsatlardan yararlanamadı.

Rakibinin 10 kişi kalması ile çok sayıda net gol fırsatı yakalayan ve oyun üstünlüğünü de elinde bulunduran Chelsea, 85. dakikada Benfica ın korner atışı sonrasında Garcia ın kafa golüyle adeta şoka uğradı. Chelsea in attığı golde penaltıya sebep olan Javier Garcia, güzel bir kafa vuruşu yaptı ve skoru 1-1e getirdi.

Golün ardından oyunda üstün olan ekip Benfica oldu. 10 kişi olmasına rağmen daha etkili pozisyonlar üreten Benfica, bu pozisyonlardan yararlanamadı.

Uzatma dakikalarında Chelsea kontra atağında Raul Meireles ceza alanı dışından çektiği mükemmel şut ile gecenin yıldızı Oscar Cardozoyu mağlup etti ve takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.

Kalan dakikalardan gol sesi çıkmayınca mücadele Chelsea in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İlk maçta Benfica deplasmanından 1-0lık galibiyetle dönen Chelsea, bu maçı da 2-1 kazanarak yarı finalde Barcelona ın rakibi oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim