IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Manchester United YİNE ÇEVİRME YAPTIManchester United YİNE ÇEVİRME YAPTI
Tarih : 11.11.2012 11:00  - Benzer Haberleri Göster

United'dan süper galibiyet!
Premier League'de geçen hafta zirveyi ele geçiren Manchester United, iki farkla geriye düştüğü Aston Villa deplasmanında süper bir geri dönüş yaptı, galibiyet serisini 5 maça taşıdı..
 
Aston Villa [2 - 3] Manchester United
45' [1 - 0] A. Weimann
50' [2 - 0] A. Weimann
58' [2 - 1] J. Hernandez
63' [2 - 2] R. Vlaar (Kendi kalesine)
88' [2 - 3] J. Hernandez

Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyolar Ligi H Grubu'nda yaptığı 4 maçı da kazanan ve bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyen Manchester United, Premier League'in 11. haftasında Aston Villa'ya konuk oldu.Düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Aston Villa, 45. dakikada Weimann ile golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

50. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Weimann, Birmingham ekibini 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Geçen hafta eline geçirdiği liderliği kaybetmek isteyen United, ikinci yarıda Young'ın yerine oyuna başlayan Meksikalı golcüsü Hernandez'in 58. dakikadaki golüyle farkı 1'e indirdi. 63. dakikada Hernandez'in vuruşunda Vlaar'a çarpan top ağlara gidinca skora denge geldi ve United 3 puan için ümitlendi.88. dakikada "Kırmızı Şeytanlar", geri dönüşü tamamladı. İkinci yarıda takıma büyük bir katkı sağlayan Hernandez, kendisinin ikinci golüne imza atarken, United'ı 3-2'lik galibiyete taşıdı.Villa karşısında süper bir geri dönüşe imza atan Manchester United, peş peşe5. galibiyetine imza attı ve haftayı 27 puanla zirvede kapattı. İki farkı koruyamayan ve sahadan yenik ayrılan Villa ise 9 puanda kaldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim