IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TRABZONSPORA ARANAN KAN ,ADRİANTRABZONSPORA ARANAN KAN ,ADRİAN
Tarih : 11.11.2012 08:55  - Benzer Haberleri Göster

Trabzonspor: 3 - Akhisar Belediyespor: 1

Stat: Hüseyin Avni Aker Hakemler: Süleyman Abay, Serkan Akal, Erdem Bayık

Trabzonspor: Onur, Serkan (Dk. 85 Zeki Yavru), Mustafa, Giray, Emerson, Zokora, Colman, Adrian, Sapara (Dk. 56 Yasin), Halil (Dk. 75 Emre), Janko
 Akhisar Belediyespor: Oğuz, Emrah, Sonko, Serkan, Çağdaş, Mustafa (Dk. 77 Mehmet), Emin, Sertan, Kenan (Dk. 71 Ahmet Cebe), Anıl, Bruno
 
Goller: Dk. 3 ve 77 Adrian, Dk. 6 Emerson (Trabzonspor) Dk. 52 Bruno (Akhisar Belediyespor)
 Sarı kartlar: Dk. 56 Kenan, Dk. 62 Bruno (Akhisar Belediyespor) Dk. 60 Serkan, Dk. 78 Adrian ve Janko, Dk. 81 Emerson (Trabzonspor)

Aranan kan; Adrian!

Süper Lig'de son 3 haftada 8 puan kaybeden Trabzonspor, 3 puan özlemini noktaladı.. Akhisar Belediyespor'u konuk eden Fırtına; form grafiği artan Adrian'ın yıldızlaştığı maçı kazandı, bu sezon ilk kez 3 gol birden attı..
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor'da, sakatlığı düzelen Gustavo Colman, bu sezon ilk lig maçına çıktı.
 
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda, 23 Ağustos'ta Macaristan'ın Videoton ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkarak 45 dakika görev yapan Arjantinli oyuncu, sakatlığının ardından bu sezon bordo-mavili formayla ilk lig maçını oynadı.
 Teknik direktör Güneş, A2 takımı ile yapılan hazırlık maçında sakatlandıktan sonra Colman'a ilk 11'de forma vererek, bu oyuncuyu orta alanda Adrian ve Sapara ile oynattı, Soner'i ise yedek soyundurdu.
 
-Volkan Şen ve Olcan yok-
Teknik Direktör Şenol Güneş, Volkan Şen ile vazgeçilmezleri arasında yer alan Olcan'ı 18 kişilik maç kadrosuna almadı, Yasin Öztekin'i yedek soyundurdu.
 Forvet oyuncuları Vittek ve Henrique yine 18 kişilik maç kadrosunda yer bulamadı, forvette ise Halil ve Janko görev yaptı.
 Kart cezalısı Bamba'nın yerine ise geçen hafta cezası nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyen Mustafa oynadı.
 Savunmanın sağında Celustka, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı, Serkan Balcı görev yaptı.
 
-5 değişiklik-
Trabzonspor'da, geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna göre ilk 11'de 5 değişikliğe gidildi.
 Medical Park Antalyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Celustka, Bamba, Soner, Yasin ve Olcan'ın yerine Akhisar Belediyespor maçı 11'inde Serkan, Mustafa, Colman, Halil ve Sapara yer aldı.
 
-Taraftarlar ilgi göstermedi-
Ligde kötü günler yaşayan Trabzonspor'da taraftarlar yağmurun da etkisiyle karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Büyük boşlukların görüldüğü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 5 bin dolayında taraftar karşılaşmayı izledi.
 
Az sayıda Akhisar Belediyespor taraftarı da kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer alarak, Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.
 Müsabaka başlamadan önce Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 asker ile eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Hadi Neşet Türkmen'in vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 TrabzonCell aboneleri ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda ekim ayının futbolcusu seçilen kaleci Onur'a ödülü Akhisar Belediyespor maçı öncesi eski başkanlardan Atay Aktuğ tarafından verildi.
 Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74'üncü yılında rahmetle anıldı.

Hasret sona erdi
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Trabzonspor, galibiyet hasretine son vererek moral buldu.
 Ligin 7. haftasında sahasındaki 1-0'lık Kasımpaşa galibiyetinin ardından Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ardından sahasında Bursaspor'a 1-0, dış sahada da Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan bordo-mavilier, Akhisar Belediyespor galibiyetiyle kötü gidişatına ''dur'' dedi.
 Son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 3 haftalık aradan sonra galip gelmeyi başararak puanını 16'ya yükseltti.
 
-Adrian'dan 2 maçta 3 gol-
Trabzonspor'da ilk 9 hafta boyunca forma giyme şansı yakalayamayan ancak son 2 haftada forma şansı bulan Adrian, 3 gol atma başarısı gösterdi.
 Bu sezon ilk kez oynadığı geçen haftaki Medical Park Antalyaspor maçında 1 gol atan Polonyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor filelerini de 2 kez havalandırarak 2 maçta 3 gol attı.
 5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edildiği geçen sezonda gol atma başarısı gösteremeyen Adrian, bu sezon bordo-mavili takım formasıyla en fazla gol atan oyuncu oldu.
 Portekiz'in Benfica Kulübü'nden transfer edilen Emerson da bordo-mavili takım forması altında ilk golünü kaydetti. Emerson, golünün ardından attığı takla ile büyük bir sevinç yaşadı.
 
-İlk kez 3 gol-
Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa Kupası maçlarıyla birlikte bu sezon 13. maçına çıkan bordo-mavililerin, Akhisar Belediyespor maçı en fazla gol attığı maç oldu.
 Karadeniz ekibinin, bugüne dek en fazla gol attığı maç ligin ikinci haftasında Sanica Boru Elazığspor'u 2-0 yendiği karşılaşma olmuştu.

KAYNAK:AJANSSPOR
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim