IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KAANEFE FORMUNU YİTİRMEDİKAANEFE FORMUNU YİTİRMEDİ
Tarih : 08.11.2012 02:40  - Benzer Haberleri Göster

Ömer Caf Koşusu'nu KAANEFE kazandı

Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gecenin son koşusunu oluşturan Ömer Caf Koşusu'nu (KV 7 / DHÖW),  Fatma Şanslı'nın sahibi olduğu KAANEFE (k.a. Akarca - Handan.1 / PADİŞAH) jokeyi Ayhan Kurşun ile 1.30.34'lük derece yaparak kazandı. 60. kez start alan 7 yaşındaki safkan bugün birinciliklerine bir yenisini daha ekleyerek 16. kez potoyu önde geçmeyi başardı.

7 Kasım Çarşamba günü, dört ve daha yukarı yaşlı 12 safkan Arap atının katıldığı kum pistteki 1300 metre mesafeli koşuda, IŞILILGAZ (Haberbatur - Işılsu / EMİROĞLU) ikinci, TUMBUL ANZELHA (Emiroğlu - Altınordulum / SA'D. 13/75) üçüncü ve ŞİMŞEĞİM (Haberbatur - Suruç Yıldızı / DEMİRKIR) isimli safkan da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 44.500 TL olan koşunun farkları 1/2 Boy - 1,5 Boy - 1/2 boy şeklinde gerçekleşti.


                      ÖMER CAF

1925 Yılında Adana’da doğan Ömer Caf, özellikle Arap atları konusundaki engin bilgi ve tecrübesiyle sahalarımızda uzun yıllar Satvet, Canberk, Ünal, Ertuğrul gibi şampiyon atlar koşmuş ve Hatay Koşusu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası, Cumhuriyet Kupası gibi birçok önemli kupayı kazanma başarısını göstermiştir. 1976 yılında vefat eden Çukurovalı atçımız Ömer Caf’ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim