IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MUHTEŞEM SERİ SON BULDUMUHTEŞEM SERİ SON BULDU
Tarih : 04.11.2012 07:48  - Benzer Haberleri Göster

Muhteşem seri bitti!
Serie A'da 11. haftanın merakla beklenen dev maçında Juventus'a konuk olan Inter, henüz 19. saniyesinde geriye düştüğü maçı çevirip peş peşe 7. galibiyetini elde etti; rakibinin muhteşem serisine son verdi..
Juventus [1 - 3] Inter Milan
1' [1 - 0] A. Vidal
59' [1 - 1] D. Milito (Penaltı)
76' [1 - 2] D. Milito
90' [1 - 3] R. Palacio

Serie A'da 11. haftanın merakla beklenen dev maçında; lider Juventus ile takipçisi Inter, kozlarını paylaştı.

Juventus sahaya; Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Vucinic, Giovinco 11'i ile çıktı.Inter ise sahada; Handanovic, Ranocchia, Samuel, Juan, Zanetti, Gargano, Cambiasso, Nagatomo, Palacio, Cassano 11'i ile yer aldı.

Dev maç öncesinde iki ekip peş peşe aldıkları galibiyetlerle dikkat çekerken, son 5 maçını kazanan Juventus 28 puanla zirvede yer alırken, üst üste 6 maç kazanan Inter ise 24 puanla ikinci sıradaydı.Mücadeleye hızlı başlayan Juventus, henüz 19. saniyede golü buldu. Ofsaytta olduğu gözlenen Asamoah'ın ortasında topu ağlara yollayan Vidal, takımını 1-0 öne geçirdi.

Erken golle şok yaşayan Inter karşısında yakaladığı ikinci gol fırsatlarını değerlendiremeyen Juventus, 12. dakika Palacio'dan golü yedi ancak hakem ofsayt nedeniyle golü vermedi.

Kalan bölümde skorda bir değişiklik olmadı ve Juventus, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda beraberliği arayan Inter, 58. dakikada penaltı kazandı. Milito, ceza sahası içinde topa vurmak üzereyken Marchisio'nun müdahalesi ile yerde kaldı. Yardımcı hakemin uyarısı sonrası Paolo Tagliavento beyaz noktayı gösterdi. 59'da atışı kullanan Milito, skoru 1-1 yaptı.

75. dakikada konuk Milano ekibi öne geçti. 69. dakikada Cassano'nun yerine oyuna dahil olan Guarin'in vuruşunu Buffon kurtardı, pozisyonu takip eden Arjantinli golcü Milito, kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı.

Inter, ani geliştirdiği atakta Palacio ile 90. dakikada farkı 2'ye çıkardı ve Juventus'un puan umutlarını yıktı. Inter, 19. saniyesinde geriye düştüğü ve ilk 10 dakikasında kabus yaşadığı mücadeleyi 3-1 kazandı.

Peş peşe 7. galibiyetini alan Inter, puanını 27'ye çıkarırken, Juventus ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Serie A'da 49 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Torino ekibi ise 28 puanda kaldı ancak haftayı lider kapattı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim