IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Rum Kesiminde  Egemen lik bizim!Rum Kesiminde Egemen lik bizim!
Tarih : 26.10.2012 04:41  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe, AEL Limassol'u Volkan ile durdurdu, Egemen'le vurdu.. Kıbrıs Rum Kesimi'nden istediğini alan temsilcimiz, Marsilya'nın kaybetmesiyle grupta zirveye tek başına kuruldu..

AEL Limassol: 0 - Fenerbahçe: 1

Stat
 GSP Hakemler
 Alexandru Dan Tudor, Cristian Constantin Nica, Aurel Onita (Romanya) AEL Limassol
 Degra, Marcos Airosa (Dk. 78 Luciano Bebe), Ouon, Dosa Junior, Carlitos, Dede, Nikolaou, Rui Miguel, Monteiro, Paulo Sergio (Dk. 70 Gilberto), Vouho (Dk. 73 Orlando Sa)
 Fenerbahçe
 Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Sow (Dk. 90+3 Serdar Kesimal), Mehmet Topal, Cristian, Selçuk Şahin, Caner Erkin (68 Krasic), Kuyt (Dk. 85 Stoch)
 Gol
 Dk. 72 Egemen Korkmaz (Fenerbahçe) Sarı kartlar
 Dk. 19 Egemen, Dk. 22 Mehmet Topal (Fenerbahçe), Dk. 25 Monteiro, 82 Dede, Dk. 83 Dosa Junior (AEL Limasol) Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, Kıbrıs Rum Kesimi'nden AEL Limassol takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında ilk 11'de forma giydi.
 Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlıkları nedeniyle Bursaspor ile yapılan lig maçında forma giyemeyen Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'e AEL Limassol maçında ilk 11'de yer verdi.
 Bursaspor maçında ilk 11'de oynayan Krasic ile Serdar Kesimal, AEL Limassol maçında yedek soyundular.
 AEL Limassol maçında Mert Günok, Stoch, Recep Niyaz, Semih Şentürk ve Özgür Çek de yedekler arasında yer aldı. 
-Fenerbahçe kafilesi farklı yoldan geldi-
Fenerbahçe kafilesinin, kaldıkları otelden GSP Stadı'na güvenlik nedeniyle daha önce bildirilen güzergahtan farklı bir yoldan getirildiği öğrenildi.
 Havalimanından otele gelirken, otelin yanında bulunan Apoel takımının taraftarlarının toplandığı kulüp binasının önünden geçen sarı lacivertlileri taşıyan otobüs, maç için stada gelirken farklı bir yoldan geldi.
 Fenerbahçe kafilesinin gelişinde herhangi bir olayın yaşanmadığı bildirildi.

-''Futbol barış ve arkadaşlıktır'' pankartı-
Fenerbahçeli taraftartarlar stada astığı ''Futbol barış ve arkadaşlıktır'' yazılı pankartta sarı lacivertli kulübün efsane futbolcularından Lefter Küçükandonyadis ile eski AEL Limassol'un Kıbrıslı Türk futbolcusu Sevim Ebeoğlu'nun fotoğrafları yer aldı.
 Önce sarı lacivertli taraftarların bulunduğu tribünün alt kısmına asılan pankart, daha sonra görevliler tarafından boş olan kale arkası tribünün orta kısmına asıldı.
 
-Stat dolmadı-
AEL Limassol taraftarları 22 bin kişilik GSP Stadı'nı dolduramadı. Fenerbahçeli taraftaların bulunduğu kale arkası tribünü tamamen boş kalırken, diğer tribünlerde de boşluklar göze çarptı.
 
-Futbolda ''Irkçılığı hayır''-
Karşılaşma öncesinde UEFA'nın ''Irkçılığa hayır'' konulu duyurusu stat hoparlörlerinden okundu.
 UEFA'nın Avrupa futbolunun ırkçılık, hoşgörüsüzlük ve yabancı düşmanlığından arınmasına yönelik kararlığı vurgulanmak amacıyla statta dev ekranda ''Respect'' yazısı yer aldı. Yapılan anonsta, taraftarlar futbolda ırkçılığa karşı birlik olma çağrısında UEFA ailesine katılmaya davet edildi. Takımlar da sahaya ''Irkçılığa Karşı Birlik Olun'' tişörtleri giyen çocuklarla çıktı.
 
UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında deplasmanda Kıbrıs Rum kesiminden AEL Limassol takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, grupta puanını 7'ye çıkardı.
 İlk hafta maçında kendi sahasında Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, ikinci haftada deplasmanda Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-2 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini almıştı.
 
Bu akşam da yine deplasmanda AEL Limassol'u 1-0 yenen Fenerbahçe, 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.
 Gruptaki ilk maçında kendi sahasında Borussia Mönchengladbach ile 0-0 berabere kalan AEL Limassol ise ikinci maçta deplasmanda Olympique Marsilya'ya 5-1 gibi farklı bir skorla yenilmişti. Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi 3. maçında da Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi.
 
-AEL Limassollu futbolcular saha ortasında toplandı-
Maçtan sonra AEL Limassol oyuncularını teknik direktör Jorge Costa saha ortasında topladı.
 Bir süre oyuncularıyla konuşan Costa, onları teselli etti.

-KKTC ve Yunan bayrakları açıldı-
Karşılaşmada Yunanistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) bayrakları açıldı.
 İlk yarıda AEL Limassol tribünlerinde bir taraftar Yunan bayrağı açınca Türk taraftarlar buna tepki gösterdi. Aynı tribünde bulunan AEL Limassol taraftarları hemen olaya müdahale ederek, bayrağı kaldırdı.
 Maçın devre arasında yine Yunan bayrağı açılınce bu kez bir Türk taraftar da KKTC bayrağı açtı. Bunun üzerine iki tribünde de bu duruma diğer taraftarlar tepki gösterdi ve bayrakları kaldırıp gerginliğin büyümesini önledi.
 Fenerbahçeli taraftarlar, maçtan sonra statta bir süre bekletildi. Bu arada, AEL Limassollu taraftarların maçın sonuna doğru stadı terk etmeye başladıkları görüldü.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim