IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ÜLKEMİZE ÇİFTE BAYRAM OLSUN ,HAYDİ FENERBAHÇE ÜLKEMİZE ÇİFTE BAYRAM OLSUN ,HAYDİ FENERBAHÇE
Tarih : 25.10.2012 01:48  - Benzer Haberleri Göster

Çifte bayram olsun!
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü hafta maçında Kıbrıs Rum Kesimi'nden AEL Limassol ile karşılaşıyor.. Temsilcimiz, deplasmandan zaferle ayrılmak ve çifte bayram yaşatmak istiyor..
Lefkoşa'daki GSP Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak maçı, Rumen hakem Alexandru Dan Tudor yönetecek. Ligde ilk iki maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, AEL Limassol maçından galibiyetle ayrılarak, gruptaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. İlk hafta maçında kendi sahasında Fransa'nın Olympigue Marsilya takımıyla 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, ikinci haftada deplasmanda Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımını 4-2 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Gruptaki ilk maçında kendi sahasında Borussia Mönchengladbach ile 0-0 berabere kalan AEL Limassol ise ikinci maçta deplasmanda Olympigue Marsilya'ya 5-1 gibi farklı bir skorla yenildi. Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Yobo, Meireles, Mehmet Topuz ve Orhan Şam maçta forma giyemeyecek. İyileşen Mehmet Topal ve Gökhan Gönül kadroda yer alıyor.

-Puan durumu-
Fenerbahçe, grupta 1 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu topladığı 4 puanla, gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda puan durumu şöyle:

Takımlar O G B M A Y P
1. Olympique Marsilya 2 1 1 - 7 3 4
2. Fenerbahçe 2 1 1 - 6 4 4
3. Borussia Mönchengladbach 2 - 1 1 2 4 1
4. AEL Limassol 2 - 1 1 1 5 1

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim