IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Kanuni Sultan SÜLEYMAN ,Koşusunu LİDERTAY kazandıKanuni Sultan SÜLEYMAN ,Koşusunu LİDERTAY kazandı
Tarih : 11.10.2012 07:30  - Benzer Haberleri Göster

Kanuni Sultan Süleyman Koşusu'nu LİDERTAY kazandı

 

Osmanlı İmparatorluğu'nun en önemli padişahlarından biri olan Kanuni Sultan Süleyman'ın adına düzenlenen koşuyu (Açık - G1 / DHÖ) Semra Ulusoy ekürisine ait LİDERTAY (d.a. Bozok - Nazlışan / EMAEL) isimli safkan kazanarak üst üste 6. birinciliğini elde etti. Jokey Halis Karataş ile katıldığı kum (sentetik) pistteki 1500 metre mesafeli koşuda 1.39.83'lük derece gerçekleştiren safkan performansıyla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 24'üncü startında 14'üncü birinciliğine ulaştı.

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 10 Ekim Çarşamba günü düzenlenen, 4 ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atlarına mahsus yılın son G1 mücadelesinde ikinciliği Selim Kaya ile start alan Nurbiye Gülerce'nin DARFUR (Bilgin- Malike. 17 / TOLGA) isimli safkan elde ederken, Ahmet Çelik'in bindiği Faik Yıldız'ın BALBEY (Berkoş - Şahide.55 / VOLGA.2) ile Sadettin Boyraz'la start alan Lidertay'ın ekürisi ESKİŞEHİRLİ (Demirkır - Sevilcan / ALBATUR) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 210.000 TL olan koşunun farkları 1 boy - 3 boy - boyun şeklinde gerçekleşti

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Mehmet Ulusoy'a kupayı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat, TJK Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner, TJK Yönetim Kurulu Üyeleri Can N. Güven, İlyas İlbey ve Serdar Kemal Özçolak ile TJK Asli Üyesi İnci Özdemir de katıldı.

Antrenör Cumali Karataş'a birincilik plaketini TJK Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven verdi

Halis Karataş birincilik plaketini TJK Genel Sekreteri Osman Hattat'ın elinden aldı.Kaynak:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim