IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Sadettin Karacabey Koşusunu AKARÇAY kazandıSadettin Karacabey Koşusunu AKARÇAY kazandı
Tarih : 02.10.2012 04:20  - Benzer Haberleri Göster

Sadettin Karacabey Koşusu'nu  AKARÇAY kazandı

Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1 Ekim Pazartesi günü  düzenlenen Sadettin Karacabey Koşusu'nu (KV - 8 / DHÖW) Kenan Özdemir'inAKARÇAY (Altaha - Gülendam / Hilalüzzaman.25) isimli safkanı jokey Ahmet Çelik ile 1500 metre çim pistte 1.39.32'lik derece yaparak kazanmayı başardı.

Üç yaşlı 9 safkan Arap tayının katıldığı koşuda, DOLUDİZGİN (Yaşarcık-Hanedan/Halid) ikinci, ŞAH ŞEHRİYAR (Soykan-Kırkısrak/Pegasüs) üçüncü, AKILLI KIZ (Bolkar-Gizlirenk/Yolcu) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 54.500 TL. olan koşunun farkları ise 4 Boy - 2 Boy - 2,5 Boy şeklinde gerçekleşti.AKARÇAY 7. startında 2. birinciliğine ulaştı. Safkan tek birinciliğini 12 Haziran Salı günü 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda düzenlenen Cevat Gürkan  Koşusu'nu (KV - 6 / DHÖ) kazanmıştı.

 SADETTİN KARACABEY 

Sadettin Karacabey, 1904 yılında Bursa'da doğdu. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun olan Karacabey, Demokrat Parti'den Bursa Milletvekili seçildi ve partide Haysiyet Divanı Üyeliği görevinde bulundu. 1956 yılında TJK Asli Üyesi seçilen Karacabey, atçılık ve yetiştiricilikle uğraşmakta olup, aynı zamanda Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanlığı görevinde de bulunmuştur.1986 yılında vefat eden Sadettin Karacabey'i, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim