IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BJK DE MODAYA UYDU VE YENİLDİBJK DE MODAYA UYDU VE YENİLDİ
Tarih : 02.10.2012 09:17  - Benzer Haberleri Göster

İnönü ''moda''ya uydu!
-Beşiktaş: 0 - Sivasspor: 1

Haftanın kapanış maçında, haftanın kaderi değişmedi; G.Saray, F.Bahçe, Trabzonspor, Bursaspor'dan sonra kadın taraftarlar önünde Beşiktaş da modaya uydu! Eski Beşiktaşlı kaptanların mücadelesinde Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u, Samet Aybaba'nın Kartal'ını vurdu..
Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki Spor Toto Süper Lig maçını, siyah-beyazlıların cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlar izleyebildi.
 Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı karşılaşma nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlılar, Sivasspor karşısında kadın ve çocuk taraftarlarının önünde mücadele etti.
 BJK İnönü Stadı'na gelen yaklaşık 10 bin kadın ve çocuk taraftar, tezahüratlar ve marşlarla takımlarına destek verdi.
 
Bu arada, az sayıda Sivasspor taraftarı da karşılaşmayı eski açık tribünden izledi.
 
-Sivok yedek, Escude 11'de-

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligde son oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri Gaziantepspor maçının kadrosundan 1 değişiklik yaparak, takımını Sivasspor karşısına çıkardı. Gaziantepspor maçında penaltıya neden olan Tomas Sivok, Sivasspor maçında yedek kulübesinde yer alırken, savunmanın ortasında Julien Escude görev yaptı.
 Siyah-beyazlılarda kaleyi McGregor korurken, savunma ise Hilbert, İbrahim Toraman, Escude ve Uğur Boral dörtlüsünden oluştu.
 Orta alanda Olcay Şahan, Necip Uysal, Veli Kavlak, Holosko ve Fernandes görev yaparken, forvette ise Almeida forma giydi.
 
-Kadir Arı, 18 kişilik kadroda-
Beşiktaş'ta Sivok'un yanı sıra Cenk Gönen, Oğuzhan Özyakup, Kadir Arı, Ersan Gülüm, Hasan Türk ve Batuhan Karadeniz yedek kulübesinde yer alan isimler oldu.

Niğde Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk 11'de forma giyen ve 1 de gol atan genç futbolcu Kadir Arı, ligde ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna alındı.
 
-Aybaba ve Çalımbay hasret giderdi-
Siyah-beyazlı takımda birlikte forma giyen Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ile Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç öncesi hasret giderdi.
İki teknik adam, karşılaşma öncesinde birbirlerine sarılarak başarılar diledi.

-Berkant unutulmadı-
Beşiktaşlı taraftarlar hayatını kaybeden şarkıcı Berkant'ı unutmadı.

Karşılaşma öncesi stat hoparlörlerinden Berkant'ın seslendirdiği ''Samanyolu'' parçası çalınırken, tribünlerdeki taraftarlar da atkılarını sallayıp şarkıya eşlik etti.
 
Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesinde terörü kınarken, ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' diye bağırdı.
 
-Üst üste 2. yenilgi-
Geçen hafta Gaziantepspor deplasmanında 3-2 yenilerek, ligdeki ilk mağlubiyetini alan siyah-beyazlılar, bu akşam da Sivasspor karşısında sahadan puansız ayrılıp, iki haftada toplam 6 puan kaybetti.
 ''Kara Kartallar'', ayrıca bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu.

-''Üç büyükler'' puansız kaldı-
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mağlup olduğu haftada, Beşiktaş da yenilince, ''Üç büyükler'' olarak adlandırılan 3 takım da 6'ncı haftayı puansız kapadı.
 
Galatasaray, Orduspor'a, Fenerbahçe de Kasımpaşa'ya 2-0'lık skorlarla mağlup olurken, Beşiktaş da evinde Sivasspor'a 1-0 yenildi.
 
-6 haftada 8 puan toplayabildi-
Lige iyi bir başlangıç yapan ve geçen haftaya kadar mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, üst üste aldığı 2 yenilgiyle puan cetvelinde orta sıralara geriledi.
 
6. hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan ''Kara Kartallar'', 8 puanla 10. sırada yer aldı.
 
-''Söylesene bize hoca bu takım niye oynamıyor-'' tezahüratı-
BJK İnönü Stadı'nda karşılaşmayı izleyen kadın ve çocuk taraftarların bir bölümü, maçın son anlarında takımlarını zaman zaman protesto etti.
 Kapalı tribündeki taraftarlar, ''Söylesene bize hoca bu takım niye oynamıyor-'' diye tezahürat yaptı.
 KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim