IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BOĞAZİÇİ KISA BIR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜBOĞAZİÇİ KISA BIR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜ
Tarih : 01.10.2012 08:35  - Benzer Haberleri Göster

Konak Belediye Başkanlığı Koşusu'nu BOĞAZİÇİ kazandı

29 Eylül Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda düzenlenen Konak Belediye Başkanlığı Koşusu'nu (KV 8 / S) Kemalettin Ezgi’nin sahibi olduğu BOĞAZİÇİ (Bosporus (IRE) – Tok Ezgi /Sea Hero) isimli safkan kazandı. Jokey Sinan Özen ile start alan safkan, 1700 metre çim pistte 1.45.75'lik derece yaptı.
 Üç ve daha yukarı yaşlı 10 safkan İngiliz atının start aldığı koşuda, SARI FIRTINA (Perfcet Storm – Nevres / Barnato) ikinci, BAY ŞERİF (Okawango (USA) – Apple Blossom / Sea Hero) üçüncü, PARIS DAKAR (Elixir (IRE) – Louise Paris (IRE) / Soviet Star) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşunun farkları 2 Boy – 1.5 Boy – 1.5 Boy şeklinde gerçekleşti.
 
42. yarışında 16. birinciliğini elde eden BOĞAZİÇİ, çim pistte ise 6. birinciliğine uzanmış oldu. Boğaziçi, son olarak 29 Ocak 2012 Pazar günü İzmir Şirinyer’de 2200 metre kum pistte, yine bir Belediye Başkanlığı koşusu olan Buca Belediye Başkanlığı Koşusu’nu kazanmayı başarmıştı.
 Koşuyu kazanan atın sahibi Kemalettin Ezgi’ye kupayı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan verdi. Başkan Tartan ayrıca, Hindistan Fahri Başkonsolosumuz ve Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Turgut Koyuncuoğlu ve İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık’a günün anısına çiçek verdi. Düzenlenen kupa törenine çok sayıda davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim