IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

59uncu Türkiye Jokey Kulübü Kupası  pazar günü sahibini bulacak59uncu Türkiye Jokey Kulübü Kupası pazar günü sahibini bulacak
Tarih : 22.09.2012 06:17  - Benzer Haberleri Göster

59'uncu Türkiye Jokey Kulübü Kupası pazar günü sahibini bulacak

Bu yıl 59'uncusu düzenlenecek Türkiye Jokey Kulübü Kupası pazar günü sahibini bulacak. İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 23 Eylül Pazar günü saat 17.00’de başlayacak koşuda (Açık G1), 3 ve daha yukarı yaşlı safkan 16 İngiliz atı birincilik için piste çıkacak. Birincilik ikramiyesi 300.000 TL olan koşu çim pistte ve 2400 metre olarak koşulacak. 9 koşuya ev sahipliği yapacak İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda aynı gün düzenlenecek Marmara Koşusu da saat 15.30’da başlayacak. Türkiye Jokey Kulübü Koşusu  (saat: 17.00)3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının katılacağı çim pistteki 2400 metre mesafeli koşuda birincilik ikramiyesi 300.000 TL olurken koşuda dereceye girecek safkanlara toplamda 510.000 TL yarış ikramiye dağıtılacak.

Bu önemli koşuya, Can Şemenoğlu'nun 2010 yılı Gazi Koşusu galibi MYSTICAL STORM  ile Ahmet Göçmen'in son Gazi Koşusu şampiyonu MATADOR YAŞAR isimli tayının yanı sıra; Ayhan Giray'ın ALWAYS A PRESIDENT, Nevzat Seyok'un HANBEŞ, A. Ziya Kutnak'ın KUTBEY, S. Selman Taşbek'in MIDAS TOUCH, Necati Demirkol'un MİTİCO, Can N. Güven'in MÜDÜR, Mehmet Katar'ın NO JOKE, H. Uğur Sanver'in NON STOP, M. Taşkın Köroğlu'nun TOLİKOPA, Nejdet Selçukoğlu'nun WARRIOR HAWK, Volkan R. Ekinci'nin GRAND EXPECTATIONS, Yaman Zingal'ın LADIES FIRST, Y. İrfan Sağnak'ın LAST STORY ile Mehmet Esmer'e ait SERENARA isimli safkanları katılacak.

Geçen yılki koşuyu, Talip Öztürk'ün HAKKAR isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 2.28.21’lik derece yaparak kazandı Marmara Koşusu    (saat: 15.30)Üç ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus koşunun (Açık G3) birincilik ikramiyesi 105.000 TL. Çim pistteki 1600 metre mesafeli koşuya; Ayhan Giray'ın AYDEMİRHAN, Ebru Gündeş Sarraf'ın DUTYFREE, Mehmet Kurt'un ERGÖZ, Mustafa Memik'in RADIKAL EKSELANS, Bünyamin Özdemir'in TOUGH GUY, Alaettin Akkoç'un WHITE RAM ve Gülşen Kara'nın BROWSER isimli safkanları katılacak.  Geçen yılki koşunun galibi, jokey Ahmet Çelik'le start alan K. Levent Kitapçı'nın DUTYFREE isimli safkanı oldu .


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim