IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Türk Silahlı Kuvvetleri Koşusunu ESKİŞEHİRLİ kazandıTürk Silahlı Kuvvetleri Koşusunu ESKİŞEHİRLİ kazandı
Tarih : 22.09.2012 06:13  - Benzer Haberleri Göster

 Türk Silahlı Kuvvetleri Koşusu'nu ESKİŞEHİRLİ kazandı
75. Yıl Ankara Hipodromu'nda 22 Eylül Cumartesi günü düzenlenen bir diğer önemli koşusu olan Türk Silahlı Kuvvetleri Koşusu'nu (Açık - G1 / DHÖ) Semra Ulusoy'un ESKİŞEHİRLİ (Demirkır - Sevilcan / Albatur) isimli safkanı jokey Sadettin Boyraz ile 2200 metre kum pistte 2.39.37'lik derece yaparak kazanmayı başardı.
Dört ve daha yukarı yaşlı 13 safkan Arap atının katıldığı koşuda, ŞAHBAZLI (Yaşarcık-Hanedan/Halid) ikinci, GELİBOLU (Odinhan-Altıngül/Tolga) üçüncü, DELİFETO (Magrip-Yüsra/Beyaz Martı) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 270.000 TL. olan koşunun farkları ise 1/2 Boy - 2 Boy - 2,5 Boy şeklinde gerçekleşti.
ESKİŞEHİRLİ 32. startında 11. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak aynı hipodromda 4 Eylül Salı günü düzenlenen Türk Veteriner Hekimler Birliği Koşusu'nu (KV - 8 / S / DHÖ) kazanmıştı.
 
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın telgrafının okunmasının ardından yapılan kupa töreninde kazanan safkanın sahibi Semra Ulusoy'a vekaleten Mehmet Ulusoy'a kupasını Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'e vekaleten Genelkurmay Plan Harekât Dairesi Başkanı Tümg. S. Bahadır Köse verdi.
 
Genelkurmay Plan Harekât Dairesi Başkanı Tümg. S. Bahadır Köse kupa töreninde ayrıca kazanan atın antrenörü Hüseyin Karataş ile jokeyi Sadettin Boyraz'a birer şilt verdi.
 Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat katıldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim