IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CİHANIM özlediği BİRİNCİLİĞE SONUNDA   KAVUŞTUCİHANIM özlediği BİRİNCİLİĞE SONUNDA KAVUŞTU
Tarih : 22.09.2012 05:56  - Benzer Haberleri Göster

 

Ankara Koşusu'nu CİHANIM kazandı

22 Eylül Cumartesi günü 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda günün ikinci kupalı ve ilk G1 mücadelesinde 3 yaşlı safkan İngiliz tayları birincilik için piste çıktılar. Sekiz safkanın start aldığı çim pistteki 2800 metre mesafeli koşuyu Osman Karaoğlan'ın CİHANIM (Bin Ajwaad - Roxie Hart / Danehill) isimli safkanı kazandı. Jokey Selim Kaya ile start alan safkan 2.57.82'lik derece gerçekleştirerek koşudan ayrıldı. Bu yılın Gazi Koşusu dördüncüsü safkan yarış kariyerindeki ilk G1 yarışını kazanırken birincilik sayısını da 13 koşuda 5'e yükseltti. 

Birincilik ikramiyesi 230.000 TL olan koşuda KOPENHAG (Scream To Scream-Elmas Bike/Always A Classic) ikinci, ACTARGO (West By West-Ortagena/Strike The Gold) üçüncü, BAŞKAN NEXIA (Strike The Gold-Turkish Delight/Doyoun) da dördüncü olurken, farklar ise Uzak - 1,5 Boy - Baş şeklinde gerçekleşti.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Ak Parti Mardin Milletvekili ve İç İşleri Komisyonu Başkanı Muammer Güler'in telgraflarının okunmasının ardından koşuyu kazanan atın sahibi Osman Karaoğlan'a kupayı, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel adına Ankara Vali Yardımcısı Vedat Büyükersoy verdi.

Törende Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kemal Özçolak kazanan tayın antrenörü Sabri Bektaş'a...

Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven de jokeyi Selim Kaya'ya birer şilt verdiler.Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı ile ve Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Can N. Güven ile Serdar Kemal Özçolak da katıldı.
 
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim