IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Türkiye Jokey Kulübü’nün yeni Başkanı SERDAL ADALI olduTürkiye Jokey Kulübü’nün yeni Başkanı SERDAL ADALI oldu
Tarih : 21.09.2012 06:07  - Benzer Haberleri Göster

Türkiye Jokey Kulübü’nün yeni Başkanı SERDAL ADALI oldu
 
Türkiye Jokey Kulübü Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 21 Eylül Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapıldı. Geçerli 95 oyun 58’ini alan Serdal Adalı Türkiye Jokey Kulübü’nün yeni Başkanı oldu. Başkan adaylarından Şükrü Erdem de 37 oy aldı.
Divan Başkanlığı’nı Umur Tamer’in yaptığı Genel Kurul’da, Murat Kadaifçioğlu, Ahmet Özbelge ve Cengizhan Gödek de Divan Üyeliği yaptı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, genel kurula hitaben gönderdiği mesajında başarı diledi.
 
Sonucun açıklanmasının ardından kürsüye gelen Başkan Serdal Adalı, Genel Kurul Üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “İçinde olduğum duyguları tarif edecek kelime bulamıyorum. Çocuk yaşta içine girdiğim camiada Başkan olarak konuşuyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde sadece ihtiyacımız olan birlik, beraberlik ve hepimizin çok özlediği eski dostluk ortamını sağlayacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hepinize çok teşekkür ediyorum”.
 
 Yönetim Kurulu Üyeliği için 14 aday arasından yapılan oylama sonucunda ise; Osman Hattat, Dr. Ender Aydıner, Can N. Güven, Nusret Balkaroğlu, İlyas İlbey ve Serdar Kemal Özçolak Yönetim Kurulu Üyesi oldular.Alim Melih Kura, H. Turgut Alakuş, M. Doruk Yılmaz, Esra Atman Özyiğit ve S. Selman Taşbek de Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri oldular.
 
 
SERDAL ADALI (Başkan)

1964 Adana doğumlu Serdal Adalı İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da yaptı. 1982 yılında yüksek lisans eğitimi için Amerika’ya gitti. 1984 yılında iş hayatına atıldı ve ağabeyi Hünkar Adalı ile birlikte SERKA Şirketler Grubu'nu kurdu. Şirket inşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında uluslararası hizmet vermektedir. Ayrıca Türkiye’de Oyak Grubu bünyesinde Akdeniz Bölgesi’nde hazır beton tesislerinin işletmeciliği ve kum çakıl üretimiyle ilgili firmaların Yönetim Kurulu Başkanlığını ve yurtdışı işlerini yürütmektedir.
Küçük yaşlardan itibaren atçılıkla ilgilenmekte olan Serdar Adalı, babası Hasan Adalı’nın Adana’daki Sarıhamzalı ve Konya Ereğli’deki haralarına ilave olarak, yine Adana Sarıhamzalı ve Adapazarı Hendek’te toplam 500 dönüme yakın yeni haralar kurmuştur. 2007 yılında TJK Asli Üyesi olan Serdar Adalı, evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

OSMAN HATTAT
Kayseri’de 1959 yılında doğan Osman Hattat, T.E.D Ankara kolejini bitirdikten sonra eğitimine İngiltere'de devam etti. 1976 yılından itibaren aile şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan olarak görev yapmaktadır. Otomotiv Sanayi Derneği ve Otomobil İthalatçıları Derneği üyesidir. Galatasaray Spor Kulübü'nde 3 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmüştür. İzmit Akmeşe'deki harasında yetiştiricilik yapmaktadır.
1996 yılından itibaren de T.Y.A.Y. ve Sahipleri Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan Osman Hattat, 2004 yılında Asli Üye olmuş, TJK Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmıştır. Osman Hattat, evli ve iki çocuk babasıdır.

Dr. ENDER AYDINER
Edirne’de 1939 yılında doğan Dr. Ender Aydıner İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Edirne'de Hükümet Tabibi, Sağlık Ocağı Baştabibi, Grup Başkanı, Müdür Vekili olarak görev yaptı. 1976 yılında ihtisas sınavını kazandığı Şişli Etfal Hastanesi'nde, 1980 yılında Başasistan, kendi girişimiyle kurulan Şişli Aile Planlaması Eğitim Uygulama ve Araştırma Kliniği'ne de Başhekim oldu. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü, İstanbul Sağlık Müdür Vekili, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü ve 2007 – 2009 yılları arasında Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi olarak görev yaptı. 2001 yılında TJK Asli Üyesi olan Dr. Ender Aydıner, biri kız iki çocuk babasıdır.

N. CAN GÜVEN
1936 Antakya doğumlu N. Can Güven 1959 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. Sırasıyla NATO Enfrastrüktür Daire Başkanlığı, Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sonrasında Türkiye Jokey Kulübü'nde Teknik Hizmetler Müdürü olarak çalıştı. 2002 yılında Asli Üye olan N. Can Güven, evli ve bir çocuk babasıdır.

NUSRET BALKAROĞLU

1949 Kahramanmaraş doğumlu Nusret Balkaroğlu, Üniversite eğitimini işletme, yükseklisans eğitimini de pazarlama üzerine tamamladı. 1976 yılında iş hayatına atılan Nusret Balkaroğlu, değişik alanlarda faaliyet gösteren birçok şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü'nü yürütmektedir.
1988 yılında Asli Üye seçilen Balkaroğlu, TJK Yönetim Kurulu üyeliği de yapmıştır. Balkaroğlu, çok sayıda sosyal dernek ve kulübün kurucusu ve yöneticiliğini yapmıştır. Nusret Balkaroğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

İLYAS İLBEY

1960 Kesüt doğumlu İlyas İlbey, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Halen eşiyle birlikte sahip olduğu prodüksiyon firması aracılığıyla çeşitli televizyon kanallarında yapımcılığını üstlendiği programlar yapmaktadır. 1995 yılında yarışçılık camiasına giren İlyas İlbey, 1998 yılında Silivri'de kurmuş olduğu harasında yetiştiriciliğe başladı. 2005 yılında TJK Asli Üyesi olan İlyas İlbey evli ve iki çocuk babasıdır.

SERDAR KEMAL ÖZÇOLAK
1961 yılında İstanbul’da doğan Serdar Kemal Özçolak, 1982 yılında K.T.Ü Makine Mühendisliği Fakültesi'ni bitirdi. Almanya'da M.A.N Roland Matb. Eğ., İsviçre'de Müler Martini Matb. Eğ. ve İngiltere'de Goss Matb. Eğitimlerini tamamladı. 1982-1986 yılları arasında Meteksan Ltd. Sirketi'nde Teknik Müdür ve İşletme departmanlarında görev aldı.1986-2000 yılları arasında Sabah Gazetesi/Medya Holding'de İşletme Müdürü, Koordinatör ve Genel Müdür olarak görev yaptı. 2005 yılında Asli Üye seçilen Serdar Kemal Özçolak’ın Bursa M. Kemalpaşa'da Velo-Medya isimli harası bulunmaktadır. Özçolak evli ve iki çocuk babasıdır.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim