IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KARA ÇOCUK UZAK YAPTIKARA ÇOCUK UZAK YAPTI
Tarih : 20.09.2012 04:56  - Benzer Haberleri Göster

 I. Uluslararası Karpuz Festivali  Koşusu'nu KARA ÇOCUK kazandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Diyarbakır Valiliği desteğiyle 21 Eylül Cuma günü başlayacak ve 23 Eylül Pazar günü sona erecek Diyarbakır Uluslararası Karpuz Festivali etkinlikleri çerçevesinde 20 Eylül Perşembe günü Uluslararası Diyarbakır Karpuz Festivali Koşusu düzenlendi. Bu yıl ilk kez düzenlenen koşuyu, Metin Işık Sel'in KARA ÇOCUK (Velociraptor - Rubio / DEVİR) isimli atı jokey Mahmut Ünlü ile 2.16.89'luk bitiriş derecesiyle kazandı. Bugün 36. startını gerçekleştiren 6 yaşındaki safkan sergilediği performansıyla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 14'üncü birinciliğine ulaştı.

3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus kum pistteki 2000 metre mesafeli koşuya (KV - 7) 6 safkan katılırken bunlardan  WOLF KING (Devir - Springtime  Sugar / HALO) ikinci, SERATLI (West By West - Kalanisim / DOYOUN) üçüncü ve ALTINGÜMÜŞKAN (Ajmera - Best Queen / KAYABEY) isimli safkan da dördüncü olarak koşudan ayrıldı. Birincilik ikramiyesi 32.500 TL olan koşunun farkları uzak - uzak - 1 boy şeklinde gerçekleşti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın telgraflarının okunmasının ardından düzenlenen törende, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker adına at sahibine vekaleten Alican Öksüz'e kupayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları verdi. Şeref tribününde düzenlenen törene, Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Diyarbakır İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Erhan Can, Diyarbakır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Ali Koçkaya, Adıyaman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alkan ile Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik de katıldı.

Diyarbakır Hipodromu'nda günün misafirleri arasında bulunan Uşak ilimize bağlı Uşşak Bayan Atlı Cirit Spor Kulübü binicileri koşuları izleyerek güne renk kattılar.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim