IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu YÜNLÜCELİ KIZ kazandıElazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu YÜNLÜCELİ KIZ kazandı
Tarih : 20.09.2012 08:37  - Benzer Haberleri Göster

Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu YÜNLÜCELİ KIZ kazandı
Elazığ Hipodromu'nda 19 Eylül Çarşamba günü düzenlenen Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu'nu (Açık - A3) Abdullah Şahin'in YÜNLÜCELİ KIZ (Dadaş - Oratsio / Eagle Eyed) isimli safkanı apranti Menderes Avşar ile 1900 metre kum pistte 2.03.70'lik derece yaparak kazanmayı başardı.

BOOM BOOM isimli safkanın Komiserler Kurulu Kararı ile start almadığı, üç ve daha yukarı yaşlı 9 safkan İngiliz atının katıldığı koşuda, GELİBOLU (Mujtahid-Harika V/Milles Balles) ikinci, PALAZ BEYİ (Royal Abjar-Emperyal/Üni) üçüncü, YIKILA YIKILA (Felek 1-Blue Window/Mister Mo) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL. olan koşunun farkları ise 1 Boy - 3,5 Boy - Uzak şeklinde gerçekleşti.

 
YÜNLÜCELİ KIZ 49. startında 6. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak aynı pistte 25 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilen Şartlı 5 / Y-0 Koşusu'nu kazanmıştı.
 
Şeref tribününde düzenlenen kupa töreninde kazanan atın sahibi adına Hidayet Şahin'e kupasını ve çiçeğini, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu verdi.
 
 
Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ayrıca kazanan atın antrenörü Fethi Yeşilbudak ile aprantisi Menderes Avşar'ın ödüllerini de verdi.
 
Kupa törenine Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbettin Demirbağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Tarım İl Müdürü Ahmet Kaygusuz ve Elazığ Hipodrom Müdürü Burhan Şatır katıldı.


TJK'nın Takipçisi Ol 


 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim