IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İstanbul Üniversitesi KoşusuNU TOZAN kazandıİstanbul Üniversitesi KoşusuNU TOZAN kazandı
Tarih : 20.09.2012 08:22  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Üniversitesi Koşusu'nu TOZAN kazandı
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 19 Eylül Çarşamba günü düzenlenen İstanbul Üniversitesi Koşusu'nu (KV - 8 / S / DHÖW) Kamil Kılınç'ın TOZAN (Sağanak - Sündüz / Sakarya) isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 1500 metre kum (sentetik) pistte 1.40.08'lik derece yaparak kazanmayı başardı.
Dört ve daha yukarı yaşlı 11 safkan Arap atının katıldığı koşuda, GÜNALTAY (Hürbatur-Rode.12/Rüzgar.30) ikinci, BALBEY (Berkoş-Şahide.55/Volga.2) üçüncü, ORÇUN (Altaha-Mebruke.87/Havuçerol) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL. olan koşunun farkları ise 4,5 Boy - 1 Boy - 1 Boy şeklinde gerçekleşti.
TOZAN 54. startında 17. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak aynı pistte 13 Temmuz Cuma günü düzenlenen Rüzgar.30 Koşusu'nu (KV - 8 / S)kazanmıştı.
 
Şeref tribününde düzenlenen törende kazanan atın sahibi Kamil Kılınç'a kupasını İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet verdi.
 
Kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Girgin ile İstanbul Üniversitesi'nde görev yapan akademisyenler de katıldılar.


 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim