IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AZİZ YILDIRIMDAN EMRE GERÇEKLERİ VE GİTME NEDENİAZİZ YILDIRIMDAN EMRE GERÇEKLERİ VE GİTME NEDENİ
Tarih : 14.09.2012 07:13  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulüpten sezon başında ayrılan Emre Belözoğlu ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Emre'nin ayrılışı ile ilgili bugüne kadar bir çok yorum yapılırken, Aziz Yıldırım NTVSpor'da katıldığı programda Milli oyuncuyu kendisinin gönderdiğini ifade etti. Aziz Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Emre'yi 4 yıl önce ben getirdim. Bize katkısı olmuştur. Emre Milli Takım'da maç yapıyor, Fenerbahçe'ye sorun oluyor. Fenerbahçe'de maç yapıyor, Milli Takım'a sorun oluyor. Trabzon maçında yaşanan olaylar çok kötü. Tekme atıyor, hakem atmıyor. Metris'e geldi 'Sen başka biryere git rahatla' dedim."

Yıldırım ayrıca Emre'nin takımdan ayrılmasına rağmen ileride kulüp içerisinde görev alabileceğini ve camianın kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da şu sözlerle ifade etti:

"Yarın öbür gün gelir Fenerbahçe'de başka görevler yapar. Milli Takım'da geçen gün yaptığı şeyler var. Ne yaptığını görmedim ama Fenerbahçeli olarak yapsa olaylar uzardı. Fenerbahçe'nin kapısı Emre'ye her zaman açık. Yarın öbür gün Emre dönüyor yazarlar. Dönecek demedim, Fenerbahçe'de görev yapabilir dedim."

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim