IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İNGİLTERE CÜNEYT ÇAKIRA ATEŞ PÜSKÜRÜYOR!İNGİLTERE CÜNEYT ÇAKIRA ATEŞ PÜSKÜRÜYOR!
Tarih : 12.09.2012 10:38  - Benzer Haberleri Göster

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda İngiltere ile Ukrayna 1-1 berabere kaldı. İngiltere'nin karşılaşmanın son dakikalarında beraberliği kurtardığı mücadelenin ardından en çok konuşulan isim ise karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır oldu.

İngiltere'nin ilk yarıda Jermain Defoe ile bulduğu golü faul gerekçesiyle iptal eden ve mücadelenin son dakikalarında kaptan Steven Gerrard'ı çift sarı kartla oyun dışı bırakan Cüneyt Çakır, karşılaşma sonrasıda İngiltere Milli Takım teknik direktörü Roy Hodgson tarafından sert bir dille eleştirildi.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Cüneyt Çakır'ın üzerine yürüyen Hodgson; "Kötü bir oyun oynadığımızı kabul ediyorum ancak Jermain'in attığı golün neden iptal edildiğini anlayamadım. Gerrard'ın gördüğü kırmızı kart ise oldukça talihsizdi. Onun iki sarı kartı hakedecek bir şey yaptığına inanmıyorum. Açıkçası sarı kartlar çok ağırdı."

Cüneyt Çakır'ın verdiği kararları eleştiren bir diğer isim de Frank Lampard oldu. Tecrübeli oyuncu; "Kimse attığımız golün neden iptal edildiğini bilmiyor. Pozisyon kesinlikle faul değildi. Çok büyük hayal kırıklığına uğradık." şeklinde konuştu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim