IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İTALYA SERİA DA 9 GOL OLDU ,GOLE DOYULDUİTALYA SERİA DA 9 GOL OLDU ,GOLE DOYULDU
Tarih : 01.04.2012 06:35  - Benzer Haberleri Göster

 

İNTER 5-4 GENOA

2 kırmızı, 4 penaltı, 1 hat-trick, 9 gol!

İtalya Serie Adaki 30. hafta mücadelesinde Genoa karşısına yeni teknik direktörüyle çıkan Interin maçında müthiş bir heyecan vardı

İtalya Ligi Serie Adaki 30. hafta mücadelesinde yeni teknik direktörü Andrea Stramaccioni ile ilk maçına çıkan Inter, Giuseppe Meazza Stadı daki mücadelede Genoayı 5-4 mağlup etti. Maçın yıldızı hat-trick yapan Diego Milito oldu.

Son 10 lig maçında sadece 6 puan toplayabilince Claudio Ranieri in görevine son veren Inter, böylelikle yeni hocasıyla başladığı yeni döneme iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Bu sonuçla Inter puanını 44e çıkararak yedinciliğe yükselirken, küme düşme potasına yakın duran Genoa ise 34 puanla 16.lığa düştü.

INTER 3-0 ÖNE GEÇTİ

13. dakikada Diego Milito un golüyle öne geçen Inter, 27de aynı oyuncu ile farkı ikiye çıkardı. 38de Walter Samuel durumu 3-0 yaptı.

3-0a rağmen Genoa oyunu bırakmadı. 45+2de Emiliano Moretti in golüyle farkı ikiye indiren konuk ekip, 59da Rodrigo Palacio un penaltısıyla ümitlendi.

74 e Mauro Zarate in golüyle 4-2ye gelen skor, 80de Alberto Gilardino un penaltıdan attığı golle 4-3 oldu. Penaltı pozisyonunda Julio Cesarın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Inter buna rağmen 85 e Diego Milito un penaltısıyla bir gol daha buldu.

Interin penaltı pozisyonunda da Genoadan Fernando Belluschi kırmızı kart gördü. Buna rağmen oyundan kopmayan Genoa, 90da Gilardino ile bir penaltı golü daha kazandı ama gülen taraf 5-4lük sonuçla Inter oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim