IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TİGEM Koşusunu BABA MEVLÜT kazandıTİGEM Koşusunu BABA MEVLÜT kazandı
Tarih : 09.09.2012 02:34  - Benzer Haberleri Göster

TİGEM Koşusu'nu BABA MEVLÜT kazandı
75.Yıl Ankara Hipodromu’nda 8 Eylül Cumartesi günü düzenlenen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Koşusu'nu (Açık - G2 / DH) Eylem Taniyit'in BABA MEVLÜT (Caş - Tigress Lass / Wiking) isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 1400 metre çim pistte 1.32.38'lik derece yaparak kazanmayı başardı.
Üç yaşlı 6 safkan Arap tayının katıldığı koşuda, AKARÇAY (Altaha-Gülendam/H.Zaman.25) ikinci, ALGANBEY (İbocan-Mebruke.92/Uğurbey) üçüncü, YOLALAN (Berkoş-İrmen/ Volga.2) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL. olan koşunun farkları ise Baş - 3 Boy - 4 Boy şeklinde gerçekleşti.
BABA MEVLÜT 10. startında 6. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak 29 Ağustos Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Saim Önhon Koşusu'nu (G3 / DHÖ) kazanmıştı.
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Mevlüt Taniyit'e kupayı Tarım İşletmeleri Genel Müdürü ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Halis Bilden verdi. 
 Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Yüksek Komiserler Kurulu Koordinatörü Süleyman Polat ile davetliler katıldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim