IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY SALLANSADA YIKILMADI!GALATASARAY SALLANSADA YIKILMADI!
Tarih : 02.09.2012 08:27  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Galatasaray sahasında Bursaspor'u konuk etti. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı kırmızlı ekip 3-2 kazandı.

Zevkli bir 90 dakikaya sahne olan karşılaşmada sarı kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 24. dakikada Umut Bulut, 72. dakikada kendi kalesine Musa Çağıran ve 80. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.

Bursaspor'un golleri ise 51. dakikada Musa Çağıran ve 85. dakikada Ömer Erdoğan'dan geldi.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Galatasaray, evinde oynadığı ikinci maçı da kazanmasını bildi. Sarı kırmızılılar yeşil beyazlı ekip önünde zor bir galibiyet elde ederken; ligdeki 1000. galibiyetine de imza atmış oldu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Twente'ye elenerek Avrupa'ya erken veda eden Bursaspor ise ligde IBB'den sonra Galatasaray'a da mağlup oldu.

Bu sonucun ardından sarı kırmızılılar puanını 7'ye yükseltirken; Bursaspor ise 3 puanda kaldı.

Ligin 4. haftasında Bursaspor sahasında Karabükspor'u konuk ederken; Galatasaray da Medical Park Antalyaspor deplasmanına gidecek.

BURAK YILMAZ YİNE YEDEK

Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Galatasaray, Bursaspor'u konuk ederken son yapılan Beşiktaş derbisinin kadrosu büyük ölçüde korunurken, sadece sakatlanan Ujfalusi'nin yerine Dany görevlendirildi.

Sarı-kırmızılı ekibin ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile yaptığı maçta da ilk 11'de yer alan Dany, Beşiktaş karşısında yedek soyunduktan sonra Bursaspor mücadelesinde

 takıma geri döndü. Galatasaray'da Tomas Ujfalusi'nin yanı sıra TFF Süper Kupa mücadelesinin hakemi Cüneyt Çakır'a müdahalesi nedeniyle 11 maç ceza alan Engin Baytar da takımdaki yerini alamayan bir diğer isim oldu.

Geride kalan sezonu Trabzonspor formasıyla gol kralı olarak tamamlayan ve sarı-kırmızılı ekibin kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Bursaspor'a karşı yedekler arasında yer aldı.

Teknik direktör Terim, forvette Elmander-Umut Bulut ikilisini bozmayarak, Bursaspor maçında Burak'a yedekler arasında yer verdi.

YOĞUN BASKI VE UMUT BULUT!

Bursaspor karşısında taraftarının da desteğini arkasına alan Galatasaray, rakip kalede baskı kurarak ilk 20 dakikalık bölümde gol aradı. Zaman zaman Bursaspor'un da ataklar geliştirdiği maçta ilk gol sesi 24. dakikada geldi. Sağ taraftan Selçuk'un yaptığı ortada ceza sahasında Hakan Aslantaş'ın ters kafa vuruşunu, Umut Bulut arka direkte çizgi üzerinde tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Bursaspor da oyuna dengeyi kurmayı başarırken ilk yarı bu skorla sona erdi: 1-0

ESKİ G.SARAYLI MUSA'DAN BERABERLİK GOLÜ

İkinci yarının henüz ilk dakikalarında Bursaspor maça eşitliği getiren golü buldu. 51. 

dakikada Batalla, ceza alanı dışarısında kaleyi sağ çaprazdan gören bir bölgeden serbest vuruş kullandı. Arjantinli oyuncunun kale sahasına kestiği topa son dokunan isim Musa Çağıran oldu. Bursasporlu futbolcu Musa Çağıran, eski takımı Galatasaray'a gol atarak skora dengeyi getirdi: 1-1

BURAK, BELLUSCHI VE AMRABAT

Skor 1-1'e geldikten sonra iki takım da oyuncu değişikliklerine yöneldi ve yeni transferlerini sahaya sürdü. Fatih Terim, 56. dakikada Johan Elmander'in yerine Burak Yılmaz'ı; 61. dakikada ise Emre Çolak'ın yerine Amrabat'ı aldı. Ertuğrul Sağlam da 61. dakikada yeni transferi Belluschi'yi Stanislav Sestak ile değiştirdi.

MUSA ÇAĞIRAN KALELERİ ŞAŞIRDI

İki takımın da orta alanda boşluklar verdiği dakikalarda sarı kırmızılı ekip de, Bursaspor da gollük pozisyonlar yakalasa da değerlendiremedi. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde ise Galatasaray bir kez daha öne geçti. Hamit'in pasıyla ceza sahasına giren Burak'ın vuruşu Carson'dan döndü. Dönen topu önüne alan Amrabat'ın vuruşu sol yan direkten döndü. Dönen topu uzaklaştırmak isteyen Musa'nın ters vuruşu ağlara gitti: 2-1

BURAK YILMAZ'DAN SİFTAH

Öne geçtikten sonra demoralize olan Bursaspor karşısında üstün oyununu koruyan Galatasaray, 80. dakikada aradaki farkı ikiye çıkardı. Savunmanın arkasına atılan pasta savunma ile Carson arasında anlaşmazlık yaşandı. İbrahim'in kafa vurduğu topu Amrabat ceza yayındaki Burak'a çıkardı. Burak yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi: 3-1

ÖMER ERDOĞAN FARKI BİRE İNDİRDİ

3-1'den sonra oyunun koptuğunu düşünenler yanıldı. Bursaspor 85. dakikada duran toptan bulduğu golle farkı bire indirdi. Sol köşeden kullanılan kornerde arkaya seken topa Batalla gelişine vurdu. Arka direkte meşin yuvarlağa ayak koyan Ömer fileleri havalandırdı: 3-2

Ve karşılaşma 3-2 sonuçlandı.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim