IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞ UMUT VERDİBEŞİKTAŞ UMUT VERDİ
Tarih : 02.09.2012 10:18  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kardemir Karabükspor'a konuk oldu. Dr. Necmettin Şeyoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi siyah beyazlı ekip ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazanmayı başardı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 5 ve 34. dakikalarda Manuel Fernandes ile 30. dakikada Uğur Boral kaydederken; siyah-beyazlı ekip karşılaşma boyunca etkili bir oyun sergiledi ve bir çok pozisyon yakaladı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş ligdeki ilk galibiyetini alırken; 3. hafta sonunda puanını 5'e yükseltti. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Karabükspor ise üçüncü hafta sonunda 1 puanda kaldı. Ligin dördüncü haftasında Beşiktaş sahasında Sanica Boru Elazığspor'u konuk ederken; Karabükspor, Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

AYBABA'DAN FARKLI 11

Ligde ilk iki haftayı İBB ve Galatasaray beraberlikleriyle kapatan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba, Galatasaray karşılaşmasında görev verdiği Julien Escude'yi kulübeye çekerken bu bölgede İbrahim Toraman'a, orta sahada ise Necip Uysal'a şans verdi. Almeida ve Mustafa Pektemek'in sakatlıklarından dolayı bu bölgede sıkıntı yaşayan Aybaba, Batuhan'a formayı teslim ederken; Galatasaray derbisinde iki gol birden atan Holosko da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan isimlerden oldu.

MAÇ ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

Beşiktaş Kulübü'nün yaşayan en eski başkanı, eski Gençlik ve Spor Bakanı Talat Asal'ın (90) vefat etmesinden dolayı maça 1 dakikalık saygı duruşu ile başlandı. Futbolcular maça kollarında siyah bant ile çıktı.

Ayrıca siyah beyazlılar maç öncesi ısınmak için sahaya üzerinde ''Geçmiş Olsun Mustafa Pektemek'' yazılı formayla çıktı.

HIZLI BAŞLANGIÇ

Karşılaşmaya istekli ve etkili bir oyunla başlayan Beşiktaş golü bulmakta gecikmedi. Mücadelenin henüz 5. dakikasında sağ kanattan bindiren Hilbert'in yerden ceza sahasına yaptığı ortayı Karabükspor savunması uzaklaştırmakta güçlük çekince top bir anda Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'in önünde kaldı. Ceza alanı içerisinde topu önünde bulan Fernandes, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

SHELTON'DAN İBRETLİK VURUŞ

Beşiktaş karşısında 5. dakikada yediği golle 1-0 yenik duruma düşen Karabükspor için maçın kırılma anlarından birisi 16. dakikada Luton Shelton'ın kaçırdığı pozisyon oldu. Lua Lua'nın sağ kanattan kestiği top kaleci McGregor'u geçerek arka direk dibindeki Luton Shelton'a geldi. Jamaikalı futbolcu, altıpas çizgisi üzerinde kaleye yaklaşık iki metre mesafede, topu 3 direğin arasından geçirmeyi başaramayınca ortaya uzun süre akıllarda kalacak bir pozisyon çıktı. Shelton'ın boş kaleye yaptığı vuruş, direğe çarparak auta çıktı.

5 DAKİKADA BEŞİKTAŞ

1-0'lık üstünlüğü ele geçirdikten sonra oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran Beşiktaş, kendisini rahatlatan golü 30. dakikada Uğur Boral'ın ayağından buldu. Orta sahanın 5 metre kadar ilerisinde topla buluşan başarılı futbolcu, Karabükspor savunmasının bakışları arasında ceza alanına kadar sokuldu ve zayıf olan sağ ayağıyla kaleci Tomic'i avlayarak takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Bu golden yaklaşık 4 dakika sonra ise sahneye tekrar Manuel Fernandes çıktı. Yeni transfer Batuhan Karadeniz'in savunmanın arkasına attığı mükemmel pas sonucunda kaleci Tomic ile karşı karşıya kalan Fernandes, Tomic'in altından topu filelerle buluşturarak ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

OLCAY DİREĞE NİŞANLADI

İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha tutuk bir görüntü çizen Beşiktaş, 45 dakika boyunca Karabükspor kalesine gitmekte zorlanırken; oyunu rölantiye almayı tercih etti.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Karabükspor kalecisi Tomic ve Mabiala'nın zincirleme hataları sonucunda topu önünde bulan Olcay Şahan topu üst direğe nişanlarken; ikinci 45 dakikanın en önemli pozisyonundan da yararlanamamış oldu.

Karşılaşmada her iki ekip de yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyince maç 3-0'lık skorla tamamlandı.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim