IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARSENAL DAYANAMADIARSENAL DAYANAMADI
Tarih : 31.03.2012 06:12  - Benzer Haberleri Göster

QPR   2-1  ARSENAL

 

Premier Ligde Arsenal, Queens Park Rangers deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. Düşme potasında yer alan ev sahibi takım, sahadan 2-1 galip ayrılırken, Arsenalin da galibiyet serisi sona erdi.

İngiltere Premier Ligin 31. haftasında Queens Park Rangers, Arsenali konuk etti.

Queens Park Rangersa 2-1 mağlup olan Arsenalin 7 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. Konuk takım bu mağlubiyetin ardından haftayı 58 puanla kapattı.

Düşme korkusu yaşayan ekiplerden biri olan Queens Park Rangers, 7. galibiyetine ulaştı. Evinde üst üste ikinci kez kazanan Rangers, puanını 28e yükseltti.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Adel Taarabtın golüyle öne geçen ev sahibi takım, 37. dakikada Theo Walcottun golüne engel olamayınca ilk 45 dakika 1-1 sona erdi.

66. dakikada Samba Diakite in golüyle skorda 2-1 öne geçen Queens Park Rangers, kalan dakikalarda da skoru korudu ve mücadeleden aynı skorla galip ayrıldı.

Skorda 2-1 geriye düştükten sonra maçı çevirmek adına 10 dakika içerisinde üç oyuncu değişikliği yapan Arsenal, eşitliği sağlayacak golü kaydedemeyince mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim