IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

VELİ EFENDİDE MUHTEŞEM PAZAR  VELİ EFENDİDE MUHTEŞEM PAZAR
Tarih : 26.08.2012 06:34  - Benzer Haberleri Göster
Veliefendi’de Muhteşem Pazar

Veliefendi Hipodromu bugün,
 (G2) Tay Deneme, (A 3) Prof. Dr. Kenan Binak, 
(KV - 8) Kenan Atan Koşularının da yapılacağı bir yarış gününe ev sahipliği yapacak.
8 koşulu yarış programında, Tay Deneme Koşusu saat 15.30’da, Prof. Dr. Kenan Binak Koşusu saat 17.00’da ve Kenan Atan Koşusu saat 14.30’da başlayacak.

TAY DENEME KOŞUSU (Açık - G2)


Geçen yılki koşuyu, Adil Mert Kaya'nın PARGALI isimli safkanı jokey Ahmet Çelik ile 1.25.19’luk derece ile kazandı 
2 yaşlı safkan İngiliz taylarına katılacağı bu önemli koşuda 6 safkan birincilik için piste çıkacak. Çim pistte ve 1400 metre olarak gerçekleştirilecek 140.000 TL birincilik ikramiyeli koşuya; 1 kez birinci ve 1 kez de ikinci olan Murat Kadaifçioğlu'nun EL CONQUERADOR, katıldığı dört koşusunda 3 ikinciliği ve 1 kez de üçüncülüğü bulunan Duygu Fatura'nın GEORGEOFTHEJUNGLE, (A 2) Hitit Koşusu galibi Mehmet Beşerler'in KIMURA, (G3) Sadun Eşref Güney Atığ Koşusu başta olmak üzere katıldığı 3 koşusundan da galip ayrılan Adil Mert Kaya'nın LUCA BRASI, katıldığı ilk koşusunda maidene veda eden ve 3'üncü startında (G3) II. İnönü Koşusu'nu kazanan Hakan Kefoğlu'nun OBIWAN ile 1 kez birinci ve (G3) II. İnönü ve  Sadun Eşref Güney Atığ Koşuları başta olmak üzere 3 kez de ikinciliği bulunan Baran D. Cemiloğlu'nun SARILAR RUNNER isimli tayları katılacak.

PROF. DR. KENAN BİNAK KOŞUSU (Açık - A3/D)

Pazar günü Veliefendi Hipodromu'nda bir diğer önemli mücadele ise geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz, 1984-1985 ve 1990 yıllarında Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı yapan Prof. Dr. Kenan Binak anısına düzenlenen koşuda yaşanacak.

2 yaşlı safkan İngiliz dişi taylarına mahsus olan çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuda 5 tay piste çıkacak. Birincilik ikramiyesi 105.000 TL olan koşuya katılacak safkan şunlardır; 7 startında 1 birinciliği bulunan Veysel Kahraman'a ait HAITI , bugüne kadar 2 kez start alan M. Doruk Yılmaz'ın PERFECT JOY, 5 startında 2 kez birincilik yapan  Kemal Kurt'un PROVIDENCE, ilk koşusunu kazanan ve bugün ikinci startını alacak olan Ayşegül Kurtel'in STRONG HOPE ve (G3) I. İnönü Koşusu galibi Talip Öztürk'e ait TAPIT GIRL.

KENAN ATAN KOŞUSU (KV - 8 / S)


Geçen yıl düzenlenen koşuyu  M. Necdet Narin'in EL KAŞGAR isimli safkanı jokey Yalçın Akağaç ile 1.22.96’lık derece yaparak kazandı

Üç ve daha yukarı yaşlı 5 safkan İngiliz atının katıldığı koşuda, DEHA ikinci, BLACK BISHOP üçüncü, TIGHT END de dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 45.000 TL olan koşunun farkları 1/2 Boy - Baş - Boyun şeklinde gerçekleşti.

Veliefendi Hipodromu'ndaki pazar keyfi, 1978 yılında kaybettiğimiz Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Kenan Atan adına düzenlenen koşuyla birlikte başlayacak. 3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olan 65.000 TL birincilik ikramiyeli koşu çim pistte ve 1400 metre mesafe olarak gerçekleştirilecek. Günün bu ilk mücadelesi için; 42 startında 7 birinciliği bulunan Ayhan Giray'ın ALWAYS PRESIDENT, 13 startında 5 kez rakiplerinin önünde potoyu önde geçen Fikret Ceylan'ın CERRAHPAŞA, katıldığı 27 koşusunda (G2) Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği ile Tay Deneme ve (G3) II. İnönü ve Sadun Eşref Güney Atığ Koşuları başta olmak üzere 10 birinciliğe ulaşan ve geçen yılki koşunun da galibi olan M. Necdet Narin'in EL KAŞGAR, bugüne kadar katıldığı 43 koşuda ilk Grup koşu galibiyetini son katıldığı Tali Çalbatur Koşusu'nda alan son 3 koşusunu kazanan Hakan Çelik'in PASİFİKA ve katıldığı 13 koşuda 6 birinciliği bulunan Alaettin Akkoç'un WHITE RAM isimli safkanları piste çıkacak.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim