IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YÜREKKAYA YÜREK HOPLATTIYÜREKKAYA YÜREK HOPLATTI
Tarih : 25.08.2012 07:17  - Benzer Haberleri Göster
Murat Yazıcı Koşusu'nu YÜREKKAYA kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 24 Ağustos Cuma günü düzenlenen Murat Yazıcı Koşusu'nu, Remazan Kaya'nın sahibi olduğu YÜREKKAYA (k.a. Bilgin - Gözdenur / GENUINE RULER) jokey Ömer Kaya ile 2.08.34'lük derece yaparak kazandı. Geçen yılın Hatay Koşusu galibi olan safkan bugün katıldığı 41. startında sergilediği performansla yarış kariyerindeki 11'inci birinciliğine ulaştı.
4 yaşlı safkan Arap atlarına mahsus çim pistteki 1900 metre mesafeli koşuyu (KV - 8 / S / DHÖW) EFE ÖZKAN (Emiroğlu - Seçilim / HALİD) ikinci, USTA (Özgünhan - Kemiyetülırak.56 / KAYHANBEY) üçüncü ve KOCAEROL (Demirkır - Turfetünnur.30 / ALBATUR) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşunun farkları baş - 1/2 boy - 2 boy şeklinde gerçekleşti.
Koşuyu kazanan atın sahibi Remazan Kaya'ya kupayı Abdullah Yazıcı verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, TJK Asli Üyesi Can Güven ile Yazıcı ailesi katıldı.
 MURAT YAZICI 
1929 Samsun doğumlu olan Murat Yazıcı, 1990 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi oldu. Yarışçılık camiasında sevilen bir kişiliği vardı. Daha çok Arap atlarıyla uğraşmıştı. At severliği dolayısıyla Bakırköy sahilini seçip hayatının büyük kısmını Hipodroma yakın geçirmeyi tercih etmişti. Çok eski bir atçı olan Murat Yazıcı, 35 yıldır at sahipliği yapmaktaydı. Atçılığının yanı sıra ticaretle de uğraşan Yazıcı 27 Ekim 2011 tarihinde vefat etti. Murat Yazıcı’yı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile saygı ve rahmetle andık.

 
  


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim