IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GOLD TO GOLD Talha Dinçel Koşusu KAZANDIGOLD TO GOLD Talha Dinçel Koşusu KAZANDI
Tarih : 25.08.2012 07:15  - Benzer Haberleri Göster

Talha Dinçel Koşusu'nu GOLD TO GOLD kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 24 Ağustos Cuma günü düzenlenen Talha Dinçel Koşusu'nu Şemsi Ağırtaş'ın GOLD TO GOLD (a.e. River Special - Fezleke / INDIAN RIDGE) isimli safkanı jokey Gökhan Yıldız ile 2.13.92'lik derece yaparak kazandı. Bugün 16. startını alan 3 yaşlı safkan sergilediği performansla 3'üncü birinciliğine ulaştı.
3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus kum (sentetik) pistteki 2100 metre mesafeli koşuyu (KV - 22) CAPTAIN KING (Bin Ajwaad - Dinemis / RIVER SPECIAL) ikinci olarak tamamlarken LAVOKATO (Galetto - Kontessina / COMMON GROUNDS) ile GOLDEN BIRD (Red Bishop - Princess Sera / BACHELOR PARTY) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 52.000 TL olan koşunun farkları 1/2 boy - 1/2 boy - 1/2 boy şeklinde gerçekleşti.

TALHA DİNÇEL 

Talha Dinçel, 1913 yılında Erzurum’da doğdu. Kimya ve Eczacılık bölümü mezunu olan Dinçel, 1961 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi.  Atçılık ve yetiştiricilik yapan Dinçel, muhtelif tarihlerde Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulları'nda görevlerde bulundu. 1972 yılında vefat eden Talha Dinçel'i, anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim