IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KUPA BEYİ GALATASARAY!KUPA BEYİ GALATASARAY!
Tarih : 12.08.2012 09:02  - Benzer Haberleri Göster

2011-12 Sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, TFF Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazanarak Süper Kupa'yı ikinci kez müzesine götürmüş oldu.

Karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini 19 ve 58. dakikalarda Umut Bulut, 90. dakikada penaltıdan Selçuk İnan kaydetti. Fenerbahçe'nin 45. dakikada Alex ve 66. dakikada Dirk Kuyt ile bulduğu goller ise teselliden öteye gidemedi.

Sahaya yağan meşaleler nedeniyle zaman zaman duraklayan karşılaşmanın 67. dakikasında Galatasaray'dan Engin Baytar kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Fenerbahçe'de ise Volkan Demirel, 13. dakikada sakatlık geçirerek maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından Galatasaray Süper Kupa'yı ikinci kez kazanmış oldu ve lige moralli girme şansı yakaladı. Fenerbahçe ise Spartak Moskova karşılaşması öncesi ezeli rakibine derbi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim