IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İSTİKLAL MARŞIMIZI DÜNYA LONDRADAN DİNLEDİ!İSTİKLAL MARŞIMIZI DÜNYA LONDRADAN DİNLEDİ!
Tarih : 11.08.2012 07:34  - Benzer Haberleri Göster

Olimpiyat tarihinde Türkiye'ye bir ilki yaşatarak altın ve gümüş madalyaları ülkemize kazandıran Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut, düzenlenen törenin ardından madalyalarına kavuştu.

Madalya töreni sırasında göz yaşlarını tutamadığı görülen iki sporcumuz, İstiklal Marşı'nı ilk defa atletizmde tüm dünyaya dinletmiş oldu. Törende duygu dolu anlar yaşadığı gözlenen iki sporcumuz da törenin ardından basın mensuplarının ilgi odağı oldu.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan Aslı Çakır Alptekin, "Akşamdan beri uyuyamadım. Bundan da hiç mutsuz değilim. Altın madalyayı alıp İstiklal Marşımız'ı dinlettiğim için çok mutluyum. Açılışı biz yaptık, gençlerin de bu yolda ilerleyeceğine eminim." ifadelerini kullandı.

Son olarak Türkiye'deki her ailenin çocuklarını spora yönlendirmelerini isteyerek, "Ülkemizde çok yetenekli sporcularmız var. Maddi manevi her türlü kolaylık artık sağlanıyor. Biz başardık, onlar neden başarmasın?" şeklinde görüşlerini belirtti.

Gamze Bulut ise açıklamasında, "Ben de aynı şekilde uyuyamadım. Türk halkının desteğini sonuna kadar hissettik. Son 50 metrede Aslı ablama başardığımızı söyledim. Çok sevindik tabii ki." şeklinde konuştu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim