IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

VELİEFENDİ DE  MUHTEŞEM PAZAR VELİEFENDİ DE MUHTEŞEM PAZAR
Tarih : 11.08.2012 02:31  - Benzer Haberleri Göster

Veliefendi’de Muhteşem Pazar

Veliefendi Hipodromu 12 Ağustos pazar günü,G1 Fatih Sultan Mehmet, KV 8/S/DHÖ Çamlıca ve KV 21/DHÖW Vaniköy Koşularının da yapılacağı bir güne ev sahipliği yapacak.

8 koşulu yarış programında, Fatih Sultan Mehmet Koşusu (G1) saat 17.00’de, Çamlıca Koşusu (KV/S/DHÖ) saat 16.00’da, Vaniköy Koşusu (KV 21/DHÖW) ise saat 17.30’da başlayacak.

FATİH SULTAN MEHMET KOŞUSU

Osmanlı İmparatorluğu’nda önemli bir yeri olan ve döneminde İstanbul’u alarak bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan, aynı zamanda döneminde eğitim, kültür ve sanata büyük önem vermiş, at sevgisi büyük olan ünlü Türk Hükümdarı Fatih Sultan Mehmet adına düzenlenen koşuda nefesler tutulacak. Üç ve daha yukarı yaşlı 11 safkan İngiliz atının start alacağı koşu 1600 metre çim pistte düzenlenecek.

Birincilik ikramiyesinin 250.000 TL olduğu koşuda; Ayhan Giray'ın Always President, Zeynep Lale Atman'ın Astrakhan, Ebru Gündeş Sarraf'ın Dutyfree, Mehmet Kurt'un Ergöz, Levent Sarıkaya'nın Hayri Baba, S. Selman Taşbek'in Midas Touch, H. Uğur Sanver'in Non Stop, Meral Atman'ın Tampico, Talip Öztürk'ün Actionmax, Gülnur Gülerce'nin The Rising ve Hakkı Yener'in Fast Stars Line isimli safkanları start alacak.

Geçen yılki koşuyu Ayşegül Kurtel'in INVINCIBLE SON (Orpen - Safe Exit/Exit To Nowhere) isimli safkanı jokey Selim Kaya ile 1.36.33'lük derece yaparak kazanmıştı.

ÇAMLICA KOŞUSU

Dört yaşlı dişi Arap atlarının katılacağı koşuda 8 safkan birincilik mücadelesi verecekler. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan kum (sentetik) pistte 1400 metre mesafede düzenlenecek koşuda; Remazan Kaya'nın Yürekkaya, Hulusi Gürsel'in Ağınlı, Mustafa Karatoprak'ın Karabedir, Şahin Şimşek'in Kocabeyim, Gülnur Gülerce'nin Kocaerol, Mahmut Yıldız'ın Mıstıkbey, Sevilay Taniyit'in Siyahbulut ve Ethem Kaya'nın Çeliknaz isimli safkanları start alacak.

VANİKÖY KOŞUSU

Dört ve daha yukarı yaşlı Arap atlarının katılacağı koşuda ise 9 safkan birincilik mücadelesi verecekler. Birincilik ikramiyesi 44.000 TL olan çim pistte 2100 metre mesafede düzenlenecek koşuda; A. Engin Gıcır'ın Cherazade, Yavuz Çiftçi'nin Fikrethan, Gülnur Gülerce'nin Babasadık, Melis Kurtel Emin'in Yavuzbey, İlhan Güçlü'nün Büyük Reis, Kaya Kaya'nın Nurten, Kemal A. Turhan'ın Savaşer, Hulusi Gürsel'in Perican ve Müslüm Tekinalp'in Doğu Kızı isimli safkanları start alacak.

Tüm yarışseverlerimizi
Veliefendi Hipodromu


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim