IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

HAYDİ ESKİŞEHİR ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL! HAYDİ ESKİŞEHİR ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL!
Tarih : 09.08.2012 09:14  - Benzer Haberleri Göster
Fransa'da ''ES''te gel!Muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Eskişehirspor kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Fransız ekibi Marsilya ile bu kez deplasmanda karşılaşacak. 

Eskişehirspor, Marsilya ile 60 bin kişilik Veledrome Stadyumu'nun bakımda olması nedeniyle 17 bin kişilik Parsemain Stadyumu'nda karşılaşacak.

Zorlu mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Soares yönetecek. Soares'in yardımcılıklarını Rui Tavares ve Antonio Godinho yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Hugo Miguel.


BU KEZ DAHA DİKKATLİ

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Eskişehirspor ilk maçta cömertçe harcadğı fırsatları bu kez deplasmanda iyi değerlendirerek tur atlamktan başka bir şey düşünmüyor. 

Eskişehir'de oynadığı maçta Fransız rakibiyle 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlı temsilcimiz her türlü galibiyet halinde adını bir süt tura yazdıracak. 0-0'lık sonuç Marsilya'ya tur atlatırken; 1-1'lik sonuç maçı uzatmaya götürecek. 2-2 ve daha üzeri bir sonuçla karşılaşmanın berabere bitmesi halinde ise yine temsilcimiz Eskişehirspor tur atlamış olacak. 

Tur için umutlu bir şekilde Fransa'ya giden Eskişehirspor'da Batuhan ve Sezgin dışında eksik bulunmuyor.

"MARSİLYA'NIN ELENEBİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Marsilya ile oynanacak rövanş öncesinde, ''Sezon açılışı öncesi tüm Anadolu takımlarına Marsilya'nın elenebileceğini göstermek istiyoruz. Onun için çok iyi hazırlandık. İnanarak gidiyoruz, inşallah turu atlayıp geleceğiz. Hedefimiz gruplara kalmak ancak öncelikli amacımız Marsilya'yı elemek. Bu maçı kazanmak adına Fransa'ya gidiyoruz. İnşallah top bizi sevecek. Büyük Eskişehirspor taraftarına bayram ve sezon açılışı öncesi Marsilya turunu hediye etmek istiyoruz. Hayırlısıyla herşey istediğimiz gibi geçer.'' dedi.

MUHTEMEL 11'LER

MARSİLYA
Mandanda
N'Koulou
Cheyrou
Morel
Mbia
Amalfitano
Kabore
Fanni
Valbuena 
Gignac 
Ayew

ESKİŞEHİRSPOR
Buffin
Veysel
Servet
Diego
Dede
Erkan
Hürriyet
Alper
Malecki 
Kamara
Nuhiu

STAT: Parsemain Stadı
SAAT: 21:45
HAKEM: Artur Soares 
YAYIN: TRT Türk


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim