IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YILIN TAKASI! VER BAROSU AL QUARESMAYIYILIN TAKASI! VER BAROSU AL QUARESMAYI
Tarih : 09.08.2012 08:47  - Benzer Haberleri Göster

Günün flaş iddiası Habertük ve AMK'dan geldi. İki gazete de Galatasaray ile Beşiktaş arasında Quaresma - Baros pazarlığının başladığını ve transferin her an sonuçlanabileceğini duyurdu. 

Habertük Gazetesi, Quaresma - Baros takası üzerine yayınladığı haberini Fikret Orman'ın Samet Aybaba ile yaptığı görüşme ve Orman'ın söylediği iddia edilen sözler üzerine kurarken; AMK ise haberi farklı bir pencereden görerek Tamer Kıran ile Abdürrahim Albayrak'ın transfer görüşmesi yaptığını belirtti.

Felipe Melo'nun takıma katılmasının ardından transferi büyük ölçüede kapatan Galatasaray'ın Milan Baros'u elden çıkarmak istediği ve Beşiktaş'ın da Quaresma'nın yıllık maliyetinden kurtulmayı planladığı biliniyor. İşte her iki gazetede yer alan haberler:

HABERTÜRK:

"Harıl harıl forvet arayan Beşiktaş ve Baros'u satmak isteyen Galatasaray ortak bir noktada buluşmak üzere... Milan Baros ve Ricardo Quaresma takasında teklif siyah-beyazlı cepheden geldi. Alınan bilgilere göre Beşiktaş yöneticisi Tamer Kıran, Galatasaray idarecisi Abdurrahim Albayrak'ı aradı ve "Baros'u bize verirseniz bedelsiz olarak Quaresma'yı size yollarız" önerisinde bulundu. Albayrak ise Fatih Terim'le konu üzerinde görüşmek üzere süre istedi.

BEDELSİZ GİDER

Beşiktaş senelik 3.7 milyon euro garanti para alan Quaresma'yı elden çıkarmak için her şeyi yapıyor. Galatasaray ise 2.7 milyon euro ücreti bulunan Baros'u gözden çıkardı. Çek forvetin mukavelesi bu sezon sonunda bitecek. Yani satılamaz veya takasta kullanılamazsa sezon sonu takımdan bedelsiz olarak gidebilecek. Teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz sezon oynanan Beşiktaş maçlarında Quaresma'ya olan hayranlığını sık sık dile getirmişti. Hatta İnönü Stadı'nda 2-0 kazanılan Süper Final karşılaşmasının ardından Terim, Quaresma'nın yanına giderek onu teselli etmiş ve ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu söylemişti."

AMK:

"Kartal, Sarı Kırmızılı takımın kadrosunda düşünmediği Milan Baros'a kancayı taktı. Bu transfer için Samet Aybaba'nın onayı alındı. Yönetim Çek oyuncuya karşılık Quaresma'yı önermeye hazırlanıyor. Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, stat konusunda ters düştüğü Galatasaray'a dev bir takas önerisi hazırlığı içinde....

Önceki gün tesislere giden başkan Fikret Orman, yöneticiler Tamer Kıran, Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay ve Yalçın Kaya Yılmaz teknik direktör Samet Aybaba ile bir zirve gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi ileri uca yapılacak takviye idi.

Mali yönden çok fazla açılmak istemeyen başkan Fikret Orman Aybaba'ya "Hocam, Baros G.Saray'dan ayrılacak, bize verirlerse ister misin?" diye sordu. Aybaba ise "Baros kaliteli bir isim, benim sistemime uyar" yanıtı verdi.

Bu cevabın üzerine ise Fikret Orman bu kez de, "Bu işi para vermeden yaparsak çok iyi olur. Quaresma'ya karşılık Baros'u önerelim. Hem yıllık 3.5 Milyon Euro'luk parasından kurtuluruz" diyerek şaşırtıcı bir öneri getirdi. Deneyimli teknik adam da bu teklife onay verdi. Galatasaray ile yapılacak görüşmeleri Baros'un menajeri Ahmet Bulut ve Sarı Kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak ile akraba olan yönetici Ahmet Kavalcı'nın yapması kararlaştırıldı. Kulüplerin anlaşması halinde ise Baros'un Çek Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Sivok, yıllık 2.5 Milyon Euro civarında kazanan deneyimli golcüyü daha az bir rakam için iknaya çalışacak.


Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim