IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusunu YELLOW STORM kazandıElazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusunu YELLOW STORM kazandı
Tarih : 09.08.2012 11:00  - Benzer Haberleri Göster

Elazığ Hipodromu'nda 8 Ağustos Çarşamba günü düzenlenen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Koşusu'nu (KV 7) N. Nurgül Akkılıç'ın YELLOW STORM (Strike The Gold - Melodic Mistress / Common Grounds) isimli safkanı jokey Mehmet Taşkaya ile 1600 metre kum pistte 1.41.76'lık derece yaparak kazanmayı başardı.

GOŞENAN, RONNIE ve SERATLI isimli safkanların Komiserler Kurulu Kararı ile start almadıkları, üç ve daha yukarı yaşlı 13 safkan İngiliz atıının katıldığı koşuda, GELİBOLU (Mujtahid-Harika V/Milles Balles) ikinci, IMPERIUM (Strike The Gold-Pinika/Doyoun) üçüncü, WOLF KING (Devir-Springtime Sugar/Halo) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 32.500 TL. olan koşunun farkları ise Uzak - 1,5 Boy - Burun şeklinde gerçekleşti.

YELLOW STORM 48. startında 11. birinciliğini elde etti. Safkan son olarak 2 Nisan Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen Şartlı 5 Koşusu'nu kazanmıştı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim