IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MANCHESTER UNİTED ROBİN VAN PERSİEYİ RESMEN İSTEDİMANCHESTER UNİTED ROBİN VAN PERSİEYİ RESMEN İSTEDİ
Tarih : 09.08.2012 08:26  - Benzer Haberleri Göster

Transfer kulislerinde adı sıklıkla anılan Hollandalı golcü Robin van Persie hakkında son konuşan, Manchester United menajeri Alex Ferguson oldu.

İngiliz medyasında Arsenal'dan ayrılması beklenen yıldız oyuncunun 48 saat içerisinde Manchester United'a imza atması bekleniyor yönünde haberler çıkarken konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ferguson da bu dedikoduları doğrular nitelikle konuştu. "Onlara bir teklif yaptık. Başka takımlarla da görüşüyorlar." sözlerini kullanan Ferguson yine de temkinli olarak herhangi bir beklenti içerisine girmediğini ifade etti.

Arsenal tarafından henüz net bir şey gelmediğini bu yüzden görüşmelerin nasıl sürdüğü konusunda bir fikri olmadığını belirten İskoç teknik adam; "Şu anda size bir bilgi veremem. Sabırla bekliyoruz. Yapabileceğimizin en iyisini yaptık ve şu anda bir ilerleme bulunmuyor." diyerek transferin son durumuna açıklık getirdi.

2004 yılından bu yana Arsenal forması giyen 29 yaşındaki forvet oyuncusunun Londra ekibi ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim