IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY TARAFTARI ÇILDIRDI KOMBİNELERE HÜCUM!GALATASARAY TARAFTARI ÇILDIRDI KOMBİNELERE HÜCUM!
Tarih : 07.08.2012 12:21  - Benzer Haberleri Göster

Yeni sezona flaş transferler ile girmeye hazırlanan Galatasaray, diğer bir yandan da uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının heyecanını yaşıyor.

Yeni stadı Türk Telekom Arena'da ikinci sezonunu geçirerek olan sarı-kırmızılı kulüp, sezonun başlamasına kısa bir süre kala kombine rakamlarında 40 bin 812 rakamına ulaştı. 

Sarı-kırmızılı yönetimin, gişeden bilet satın almak isteyen taraftarların mağdur olmasını engellemek için kombine satışlarını durduracağı dedikodusu kulaktan kulağa fısıldanmaya başladı.

Geçen sezondan bu yana satılan 40 bini aşkın kombine rakamlarından 27 milyon TL'lik bir gelir elde eden Galatasaray Yönetimi, diğer gelir kalemleri ile birlikte 2012-2013 sezonu sonunda 260 milyon lira kazanmayı hedefliyor.

Performansa bağlı olarak yayın havuzundan 65 milyon T; maç günü gelirleri, saha içi reklamları, kombineler ve bilet satışları ile birlikte stattan 90 milyon; Şampiyonlar Ligi'nden 60 milyon; sponsorlardan 18 milyon ve ürün satışlarından 30 milyon lira bekleniyor. Bu rakamların toplamı ise 260 milyon lirayı aşıyor.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim