IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

NURİ ŞAHİNİN TALİPLERİ ARTIYORNURİ ŞAHİNİN TALİPLERİ ARTIYOR
Tarih : 07.08.2012 10:54  - Benzer Haberleri Göster

Real Madrid'in kiralık olarak vermeyi düşündüğü Nuri Şahin için son olarak devreye bir İngiliz devi daha girdi; Liverpool.

Marca'da yer alan habere göre Amerika'daki kampta sol bek olarak oynatılan ve Portekizli teknik adam Mourinho'nun yeni sezon planlarında yer almayan Nuri Şahin ile Liverpool'un da ilgilenmeye başladığı iddia edildi. Ekonomik sıkıntıları olan Merseyside ekibi, İspanyol devi Real Madrid'in önerdiği kiralama veya uygun bir fiyata geri alabilmek şartıyla satın alma opsiyonuna sıcak bakıyor. Karşılıklı anlaşma sağlanırsa, Nuri Şahin Liverpool'un Kop tribünleri için ter dökecek.

Liverpool'un yeni teknik direktörü Brendan Rodgers'ın Jose Mourinho ile olan yakın arkadaşlığının bu transfere olumlu katkı yapacağı düşünülüyor. Mourinho Chelsea'nin başındayken, Rodgers Chelsea alt yapısında görev almıştı.

Şu ana kadar Nuri ile ilgilenen İngiliz takımlardan birisi Arsenal olmuştu. Arsene Wenger, yıldız futbolcunun takımın oyun sistemine tam uyacağını düşünüyor. Milli oyuncuyla ilgilenen bir diğer takım da Tottenham. Villas-Boas, Modric'in satılması halinde orta sahadaki boşluğu Türk oyuncuyla doldurmak istiyor. Öte yandan Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un da Nuri Şahin'i beğendiği ve transfer listesine aldığı öne sürülüyor.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim