IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ESKİ GALATASARAY BAŞKANI ALP YALMAN MELO KONUSUNDA YÖNETİME DESTEK VERDİESKİ GALATASARAY BAŞKANI ALP YALMAN MELO KONUSUNDA YÖNETİME DESTEK VERDİ
Tarih : 07.08.2012 10:46  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Les Ottomans Otel'de sarı-kırmızılı kulübün eski başkanları Ali Tanrıyar, Alp Yalman, Faruk Süren ve Mehmet Cansun ile buluştu.

Yemekte Galatasaray'ın son dönemdeki ekonomik ve sportif faaliyetleri hakkında eski başkanlara bilgiler veren Aysal, daha sonra kendisine sunulan önerileri dinledi.

Yemeğe katılan Ali Tanrıyar, Alp Yalman, Faruk Süren ve Mehmet Cansun'un Galatasaray ile ilgili düşüncelerini ve önerilerini dinleyen Ünal Aysal, sarı-kırmızılı camianın her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun mesajını verdi.

Eski başkanlardan Selahattin Beyazıt'ın yurt dışında, Adnan Polat'ın ise başka bir davette olduğundan dolayı katılamadığı iftar yemeğine iştirak eden Alp Yalman, Sporx.com sorularını yanıtladı.

"AYSAL İLE DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞTIK"

Galatasaray'a hizmet eden, etmekte olan tüm başkanlara her zaman destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirten Yalman, "Galatasaray camiası her zaman her yönetimin arkasında durdu. Bu sadece Ünal beye özel bir durum değil, daha önceki başkanlar ile de sürekli toplantılar yapıldı ve çeşitli görüşler aktarıldı. Biz Galatasaray eski başkanları, yöneticileri olarak yeni yönetimlere sahip çıkmak, desteklemek zorundayız. Geçmiş dönemde sayın Adnan Polat ile de sık sık bir araya geldik ve bundan sonra da Galatasaray'a hizmet veren herkesle fikir alışverişi yapacağız. Sonuç olarak ortak bir paydamız var; o da Galatasaray" dedi.

"ÜNAL AYSAL ÇOK RAHAT VE KARARLI"

Başkan Ünal Aysal'ın tüm gelişme ve konuların kontrolünü elinde bulundurduğunu die getiren Yalman, "Başkan Ünal Aysal ile ben ve diğer eski yöneticilerimiz zaman zaman görüşlerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Bu yemek de onlardan biriydi. Başkan Aysal, medyada yazıldığı gibi sıkıntılı ya da kafası karışık bir durumda değil; aksine kendisi çok rahat. Aysal ne yapacağını biliyor ve kararlı, tüm konuların kontrolünü elinde tutuyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın oldukça iyi bir transfer politikası sürdürdüğünü ifade eden Alp Yalman, sarı-kırmızılı yönetimin Felipe Melo transferindeki stratejisini de yerinde bulduğunu belirtti.

"MELO'YU KİRALAMA FORMULÜ EN DOĞRU OLANI"

Galatasaray Yönetimi'nin şampiyon olan kadroya önemli takviyeler yaptığını dile getiren Yalman, "Yönetim titizlik ile sürdürdüğü transfer girişimlerini başarılı bir şekilde sonuçlandırdı ancak transferlerin ne verip vermeyeceğini sahada göreceğiz. Artık top Galatasaray teknik heyetinde, yönetim de bu şekilde düşünüyor ve Fatih Terim'e büyük bir güven duyuyor" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı yönetimin Melo transferi konusunda da doğru bir strateji izlediğini belirten Yalman, "Transferi sadece Galatasaray değil Felipe Melo da çok istiyor. Galatasaray, Melo için gerekeni yaptı şimdi de transferi kiralık olarak düşünüyor ve bence de doğru olanı yapıyor" dedi.


Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim