IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ELMANDER MİLLİ TAKIMDAN AFFINI İSTEDİELMANDER MİLLİ TAKIMDAN AFFINI İSTEDİ
Tarih : 05.08.2012 10:30  - Benzer Haberleri Göster

- Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johann Elmander açıklamalarda bulundu. Ülkesinde yayın yapan Aftonbladet'e konuşan Elmander, Avrupa Şampiyonası öncesi yaşadığı sakatlığının hala kendisini etkilediğini söyledi.

Takımıyla birlikte sezona hazırlanan Elmander, "Şut çektiğimde hala çok acı hissediyorum fakat henüz daha yeni takımla antrenmanlara çıkmaya başladım. Avrupa Şampiyonası'nda da bu sakatlığımdan dolayı tam performans gösteremediğim için üzgünüm." dedi.

11 Temmuz'dan beri antrenmanlara çıkan İsveçli oyuncu sakatlığının ardından yeni bir X-Ray çekildiğini ve sakat olan bölgenin iyileştiğini fakat yanlış ayağına yükleme yapıldığı için daha çok acı çektiğini söyledi.

15 Ağustos'ta Brezilya ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna çağırılması beklenmeyen Elmander "Tabi ki her milli maç önemlidir fakat lig, Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Dünya Kupası elemelerinden oluşan uzun bir sezon var ve kendimi yüzde 100 hazır hissetmiyorum. Kadroda olmamam benim için daha iyi olabilir.'' dedi

Galatasaray'ın yaptığı transferler hakkında da konuşan İsveçli yıldız, ''Kadromuzun geniş ve kaliteli oyunculardan oluşması tabi ki Şampiyonlar Ligi için çok iyi. Bu, takımda rekabette yaratacaktır fakat ben de rekabete hazırım ve kendime güveniyorum.'' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Slovenya'da Olimpija Ljubljana ile oynadığı maçta forma giyemeyen Johan Elmander, sarı-kırmızılı takımın Lazio ile İzmir'de karşı karşıya geldiği maçta takımının tek golünü atan isim olmuştu. 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim