IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

EL CONQUERADOR .Halim Celaloğlu KoşusuNU kazandıEL CONQUERADOR .Halim Celaloğlu KoşusuNU kazandı
Tarih : 04.08.2012 08:33  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 3 Ağustos Cuma günü  düzenlenen M. Halim Celaloğlu Koşusu'nu (KV 7) Murat Kadaifçioğlu'nun EL CONQUERADOR (Okawango - Adhaaba / Dayjur) isimli safkanı jokey Ayhan Kurşun ile 1200 metre kum (sentetik) pistte 1.12.94'lük derece yaparak kazanmayı başardı.

İki yaşlı 4 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda, EL GANADOR (Unaccounted For-Hanımkız/Always A Classic) ikinci, KASNEZAN (Sea Hero-Mihrişah/Mountain Cat) üçüncü, YİĞİT BABA (Royal Abjar-Lina/ Unaccounted For) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 52.000 TL. olan koşunun farkları ise 4,5 Boy - Uzak -  2,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

EL CONQUERADOR maiden koşuda elde ettiği ikincilik sonrasında ikinci startında ilk kez koşu kazanma başarısı göstermiş oldu.

Şeref tribününde düzenlenen kupa töreninde kazanan tayın sahibi Murat Kadaifçioğlu'na kupasını, merhum M. Halim Celaloğlu'nun eşi Hatice Celaloğlu verdi.

            M. HALİM CELALOĞLU        

M. Halim Celaloğlu, 1927 yılında İstanbul’da doğdu. Tarım ve hayvancılıkla uğraştığı çiftliğinde amcazadesi Prens Halim gibi safkan İngiliz atı yarış ve yetiştiriciliğine başlamış, Gazi Koşusu ve daha birçok önemli koşular kazanan taylar yetiştirmiştir. 1977 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilen M. Halim Celaloğlu 2001 yılında vefat etmiştir. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim