IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ŞİMŞEK ZAFERİ DİRENDİ VE KAZANDIŞİMŞEK ZAFERİ DİRENDİ VE KAZANDI
Tarih : 03.08.2012 02:08  - Benzer Haberleri Göster

Anadolu At Irkını Yaşatma ve Geliştirme Derneği Koşusu'nu
ŞİMŞEK ZAFERİ kazandı
75. Ankara Hipodromu'nda 2 Ağustos Perşembe günü düzenlenen Anadolu At Irkını Geliştirme ve Yaşatma Derneği Koşusu'nu (KV 6 / DHÖW) Semra Ulusoy'un ŞİMŞEK ZAFERİ (İbohan - Betülhanım / Sertan) isimli safkanı jokey Arslan Birdal ile 1600 metre çim pistte 1.48.23'lük derece yaparak kazanmayı başardı.

Dört ve daha yukarı yaşlı 9 safkan Arap atının katıldığı koşuda, KARAESER(Birader-Avşarkızı/ Royal Bequest) ikinci, GÜMÜŞSOY (Emael-Üzüm/ Demirkır) üçüncü, UZLUCAKIZI (Noktabatur-Külünçeçiçeği/Kanatlı.3) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 44.000 TL. olan koşunun farkları ise 1,5 Boy - Baş - 1 Boy şeklinde gerçekleşti.

ŞİMŞEK ZAFERİ 53. startında 11. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak aynı pistte 12 Temmuz Perşembe günü gerçekleştirilen Şartlı 4 Koşusu'nu kazanmıştı.
 
Şeref tribününde yapılan törende kazanan atın sahibine vekaleten Adil Tekinalp'e kupasını, Anadolu At Irklarını Yaşatma ve Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Servet Erbaşı verdi.
 
Kupa törenine Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ankara Hipodrom Müdürü Cemil Akpınar da katıldı.
ANADOLU AT IRKINI GELİŞTİRME VE
YAŞATMA DERNEĞİ

Anadolu At Irkını Yaşatma ve Geliştirme Derneği 1991 yılında Ankarada, Ankara Veteriner Fakültesi Öğretim Üyelerinin bir bölümünün iştiraki ile faaliyete geçti. Ertuğrul Güleç, 10 sene derneğin yönetim kurulu başkanlığını yaptı. 2002 yılından beri derneğin başkanlığını Dr. Servet Erbaşı yürütmektedir. Derneğin bugüne kadar atçılıkla ilgili 30’a yakın eseri mevcut olup bir kısmı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayınlanmıştır. Dernek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ulusal Gen Kaynakları Komitesi Tabii Üyesi olup atçılık ve binicilikle ilgili çalışmalara ve araştırmalarına aralıksız devam etmektedir.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim