IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

REAL MADRİDİN GERİ DÖNÜŞÜREAL MADRİDİN GERİ DÖNÜŞÜ
Tarih : 25.03.2012 06:32  - Benzer Haberleri Göster

REAL MADRİD 5-1  REAL SOCİEDAT

La Ligada arka arkaya VİLLAREAL ve MALAGAberaberlikleri ile , iki hafta puan kaybeden Real Madrid, Real Sociedadı 5-1 mağlup ederek moral buldu.

Son iki haftada sahadan beraberlikle ayrılan ve Barcelona ile arasındaki puan farkı 6’ya inen Real Madrid, 14. sırada yer alan Real Sociedad ile sahasında karşılaştı.Santiago Bernabeu’daki mücadeleye ev sahibi takım çok etkili başladı. Daha 6. dakikada Higuain takımını öne geçirdi. 32’de Cristiano Ronaldo, 40. dakikada da Benzema’nın golleriyle Real Madrid farkı üçe çıkarırken 42. dakikada Ramos’un kendi kalesine attığı gol ilk yarının skorunu ilan etti: 3-1. Diğer yandan Cristiano Ronaldo 32. dakikada attığı golle Real Madrid tarihinde en çabuk 100. golüne ulaşan futbolcu oldu. Portekizli 93. maçında dalya yaptı.İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan başkent temsilcisi 49. dakikada Benzema, 56. dakikada Cristiano Ronaldo’nun golleriyle iyice rahatladı. Kalan dakikalarda da iki takım da skoru değiştiremeyince mücadele 5-1 sona erdi.

Realde Nuri Şahin maçın son bölümünde oyuna girerken etkili bir performans sergiledi.

 

Real Madride Ceza Yağdı

Villarreal maçında gördükleri kırmızı kartlardan dolayı Real Madridde Pepe ve fizyoterapist Rui Fariaya 2şer, teknik direktör Jose Mourinho ile futbolcu Mesut Özile de 1er maç ceza verildi.

La Ligada geçen çarşamba günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Villarreal-Real Madrid maçında hakem Paradas Romero tarafından verilen kırmızı kartlar biri dışında haklı bulundu.

İspanya Futbol Disiplin Komitesi, iki sarı kartın ardından kırmızı kart gören Sergio Ramos ile ilgili hakemin yazdığı raporda bir eksik tespit ederek, sarı kartın birisini iptal etti.

Portekizli futbolcu Pepe, maç sonrasında soyunma odasına giderken tünelde hakeme küfrettiği için kırmızı kart almıştı.

Basına konuşma yasağı koyan Real Madrid Kulübü ün cezalara itiraz edeceği belirtildi.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim