IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MOURİNHODAN NURİ ŞAHİN AÇIKLAMASIMOURİNHODAN NURİ ŞAHİN AÇIKLAMASI
Tarih : 03.08.2012 12:39  - Benzer Haberleri Göster
 Real Madrid  teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray ve Arsenal'in transfer listesinde olan Milli futbolcumuz Nuri Şahin'in ayrılmayı istemesi halinde buna engel olmayacağını söyledi.

24 yaşındaki futbolcu, Perşembe günü   Real Madrid 'in Los Angeles Galaxy ile oynadığı hazırlık maçında 45 dakika forma giydi.

Teknik direktör Mourinho, geride kalan sezonda görev şansı bulmakta zorlanan Türk yıldız, ayrılık talebiyle gelmesi halinde bunu onaylayacağını söyledi.

Portekizli teknik adam,   Real Madrid  kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Nuri genç bir futbolcu ve her maçta oynamak istiyor. Oynadığı için mutlu olmak, mutlu olmak için de oynamak istiyor. Ancak  Real Madrid'de, Xabi Alonso, Khedira, Diarra, Granero ve Mesut Özil var. İşi kolay değil.

 Real Madrid  çok zor bir kulüp çünkü beklentiler fazla. Harika oyuncularımız var ve eğer iyi başlamadıysanız, sonrasında başarmanız kolay olmuyor.

Nuri eğer takımda kalırsa benim için bir sorun olmaz. Kadroda bir tane daha alternatifim olur. Karar tamamen ona ait. Mutlu olmak için bir seçim yapacak. Eğer ayrılmaya karar verirse ona bu konuda yardımcı oluruz. Kalmaya karar verirse de; onu destekleyip başarılı olması için uğraşırız."

Geride kalan sezonun başında Borussia Dortmund'dan 10 Milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan ortasaha futbolcusu, yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle uzun süreler sahalardan uzak kalmıştı.

10 maçta toplam 658 dakika forma şansı bulabilen Türk yıldız, Kral Kupası'nda Ponferradina ile oynanan maçta fileleri havalandırmıştı.

Kaynak:Mackolik


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim