IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ,HERŞEY ORTADA.GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ,HERŞEY ORTADA.
Tarih : 02.08.2012 09:09  - Benzer Haberleri Göster

Tur Romanya'ya kaldı!

Fenerbahçe: 1 - Vaslui: 1

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Romanya'nın Vaslui takımıyla 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, ilk maçı kendi sahasında oynamanın avantajını kullanamadı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk ettiği Rumen rakibi karşısında ilk yarıda kötü bir performans ortaya koyan, ikinci yarıya daha hareketli başlayıp rakibe baskı kuran Fenerbahçe, buna rağmen 75. dakikada kalesinde gördüğü gole, 89. dakikada savunma oyuncusu Bekir İrtegün'ün golüyle karşılık verebildi.
Sarı-lacivertliler, kendi seyircisi önünde 1-1 berabere kaldığı Rumen rakibi karşısında 8 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda tur mücadelesi verecek.

-NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR-
UEFA Şampiyonlar Lig 3. ön eleme turu ilk maçında Romanya'nın Vaslui takımıyla karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2012-2013 sezonunun ilk resmi maçına çıktı.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon için yaptığı kamplar ve yurt dışındaki hazırlık maçlarının ardından, Avrupa kupası mücadelesinde Kadıköy'de taraftarıyla buluştu.
Geçen sezon ''Futbolda şike'' soruşturması sürecinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nden men edilen sarı-lacivertli ekip, yaklaşık 2 yıllık bir aranın ardından Avrupa kupası mücadelesine çıktı. Fenerbahçe, bundan önceki son Avrupa kupası maçını, 26 Ağustos 2010'da UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Yunanistan'ın PAOK takımıyla yine Kadıköy'de yapmıştı.

-Kocaman'ın forvetteki tercihi Semih Şentürk oldu-
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Vaslui karşısında forvetteki tercihini Semih Şentürk'ten yana kullandı.
Rumen ekibine karşı Semih'i ilk 11'de sahaya süren Kocaman, Moussa Sow'a yedekler arasında yer verdi. Takımın diğer forveti Bienvenu da yedek kaldı.

-Yeni transferler ilk resmi maçına çıktı-
Sarı-lacivertli ekibin yeni sezon için kadrosuna kattığı Dirk Kuyt, Mehmet Topal, Egemen Korkmaz ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçlarına çıktılar.

Egemen Korkmaz savunmanın ortasında, Hasan Ali Kaldırım sol bekte, Mehmet Topal orta alanda ve Kuyt da orta alanın sağında görev yaptılar.
Yeni transferlerden genç futbolcu Salih Uçan, maçın 18 kişilik kadrosunda bulunmadı.

-Başkan Yıldırım'a büyük ilgi-
''Futbolda şike'' davasında bir yıla yakın süre tutuklu kaldığı için takımından uzak kalan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vaslui maçıyla birlikte protokol tribünündeki yerini aldı.
Karşılaşmanın başlamasından önce bütün tribünler Aziz Yıldırım için tezahüratlar yaparken, tribündeki yerinden ayağa kalkan Yıldırım, taraftarları selamladı.
Maç öncesi stat önünden geçen Yıldırım'ın yanına doğru koşan taraftarlar, başkana sevgi gösterilerinde bulundu.

-Taraftarın yalnız bırakmadı-
Fenerbahçe'yi, ''Devler Ligi''ne katılabilmek için oynayacağı eleme turu mücadelesinde taraftarı yalnız bırakmadı.

Sarı-lacivertli ekip sahaya çıktığında taraftarın coşkusu üzerine takım halinde tribünlere giderken, taraftarlar da daha sonra önce kaptan Alex olmak üzere tek tek futbolcuları tribünlere çağırdılar.
Taraftarlar, yeni transferleri çağırıp sevgi gösterilerinde bulunduktan sonra, ''O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese'' şeklinde tempo tuttular.
Tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla sezonun ilk resmi maçında statta coşkulu bir atmosfer oluşturdular.
Rumen ekibine çok az sayıda taraftarı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda destek verdi.

-İkinci yarıda Kuyt forvete-
Rumen ekip karşısında ilk yarıda kötü bir performans sergileyen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ikinci yarıda forvette değişiklik yaptı.

Hücumda oldukça zayıf kalan sarı-lacivertli ekipte ilk yarının ardından Semih Şentürk kenara alınırken, bu futbolcunun yerine Mehmet Topuz oyuna dahil edildi.
Mehmet Topuz orta alanın sağında görev alırken, maça bu mevkide başlayan Kuyt forvete geçti.
Sarı-lacivertli ekip Rumen rakibi karşısında 75. dakikada kalesinde golü gördükten sonra 79. dakikada Mehmet Topal'ı oyundan alan Kocaman, Sow'u maça dahil ederek forveti çiftledi.

-Stoch'un yerine Caner Erkin sahada-
Takımını ikinci yarıda forvette değişiklikle sahaya süren Kocaman, 61. dakikada da Stoch'u oyundan alıp Caner Erkin'i oyuna dahil etti.
Özellikle ilk yarıda pek bir varlık gösteremeyen Stoch, ikinci yarıda 16 dakika sahada kalırken, 61. dakikada yerini Caner'e bıraktı.

-Fenerbahçe'de 4 sarı kart-
Vaslui mücadelesinde Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart gördü.
Kadıköy'deki mücadelede İspanyol hakem Lahoz, Fenerbahçe'den Egemen Korkmaz, Cristian, Alex ve Bekir İrtegün'e sarı kartlarını çıkardı.
Bu arada, maç sonunda sahada iki takım futbolcuları arasında kısa süre bir gerginlik yaşanırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut KocamanINda ortamı yatıştırmak için sahaya girdiği görüldü.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim