IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ESKİŞEHİR MARSİLYAYI GÖZÜNE KESTİRDİESKİŞEHİR MARSİLYAYI GÖZÜNE KESTİRDİ
Tarih : 01.08.2012 09:05  - Benzer Haberleri Göster

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turu ilk maçında Marsilya ile karşılaşacak olan Eskişehirspor'da tek hedef galip gelmek.

Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turu ilk maçında kendi sahasında karşılaşacağı Fransa'nın Marsilya takımını gözüne kestirdi.

Kırmızı siyahlı futbolcular teknik direktör Ersun Yanal gözetiminde Marsilya maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehirsporlu futbolcular Perşembe günü Atatürk Stadyumu'nda oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ikinci maç için avantaj elde etmek istediklerini söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün de Marsilya'yı yeneceklerine inandıklarını ifade ederek, "Marsilya Fransa'da defalarca şampiyon olmuş, Avrupa'da boy göstermiş bir takım. Biz Marsilya maçında futbolcularımızdan kendi performanslarını sergilemesini istiyoruz. Rakip bizim için önemli değil. Bu yüzden rakip kim olursa olsun maça galibiyet için çıkıyoruz. Marsilya'yı yeneceğimize inanıyoruz" dedi.

Eskişehirspor'da sakatlığı süren Sezgin'in Marsilya maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal ile aralarında tartışma çıkan ve adı Trabzonspor'la gündeme gelen golcü futbolcu Batuhan'ın ise durumunun daha sonra belli olacağı bildirildi.

Bu arada Eskişehirspor'un Perşembe günü saat 21.45'de Eskişehir Atatürk Stadyumu


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim